2777
2789
عنوان

خانماااا یه چیز عجیب پیدا کردم!!!🥴🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نی نی یاره؟؟😍😂

اوهوم اوهوم

قبلا فقط نى نى يارا براى اينكه ناشناس بمونن ميتونستن در اين قالب سوال كنن

و كسى كاربرى شونو نميديد از وقتى اين قابليت برداشتع شده كاربريا مشخصه برامون

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
قبلا مثل اینکه میشد نام کاربری و تاپیکارو حذف کرد اما اینجا انگار مشکل داشته سایت چون هم هی میگه درس ...

عزیزم فقط نام کاربری نیست هر اسمش تاپیکای جدایی داره سنش وتاریخ عضویتای جدایی هم داره هر اسم😳

آخه هر اسم خودش تاپیکای جدایی داره بزن روی هر اسم میفهمی

ميدوووونم

كاربرى قبليم مال٨٩بود

اون دوره سايت اين قابليتو داشت

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خیلی جالبه ها دوتاپیک به اخرمونده موضوعش یکیه

وای کلا یه جوریه من میترسم این کاربر منو لایک کرده بود یه حرفیو بعدازظهر زده بودم تاپیک هم پربازدید نبود فقط یه صفحه بود بعد این کاربر منو ساعته ۲ شب لایک کرده بود😳😂

ميدوووونم كاربرى قبليم مال٨٩بود اون دوره سايت اين قابليتو داشت

تاریخ عضویت رو نمیشد تغییر داد فقط اسم و پاک گردن تاپیکارو داشت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند