سلام ،من ۱4روز پیش دو تا hcg زدم و چون کلومفین خوردم و 8 تا hmg زده بودم ،3تا فولیکول18 داشتم، امروز روز موعدمه ،با اولین ادرار بی بی چک زدم ،اول یک خط پررنگ شد ، ولی بعد دو سه دقیقه دقیقه خط دومی هم هاله شد،ولی خط اولی خیلی خیلی پرنگ تره و دومی فقط یه هاله است ولی دیده میشه،به نظرتون ممکنه اثر آمپولا باشه و مثبت کاذب؟یا اینکه برای بارداری خط دوم باید پررنگ باشه و این هاله نشانه بارداری نیست؟یا واقعا باردارم؟تو رو خدا کمک کنید اگر اطلاعی دارید ،چون دیروز سه تا قرص سرماخوردگی خوردم استرس دارم ،۶ ماهه منتظرم...
عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
بنظرم مثبته چون حتی هاله هم ینی مثبت و بی بی چک 99درصد درسته. من میگم برای اطمینان همین فردا برو آزمایش بده انشالا ک بارداری
خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم
تو رو خدا به منم کمک کنین من هفته ی دهمم و از سر کنجکاوری یه بی بی چک داشتم گذاشتم ولی فقط هاله ی خیییلی کمرنگ انداخت یعنی اتفاقی افتاده
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀