2777
2789

من اول رفتم اکو 

دکتر گف همه چی خوبه و دید استرس دارم جنین رو هم چکرد از کلیه و معده و جشم و ستون فقرات ‌‌جنسیت و ..

گف جنین نرمالیه 

اما من فردا انومالی دارم خیلی دلواپسم😭

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

نرماله حال نینیت هم خوبه خوبه الکی استرس نداشته باش

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی سر در میاری؟ یا برا دل من میکی؟

جدی میگم

وقتی دکتر چک کرده یعنی اوکیه

من خودم پیش اومده برام

سه بار انومالی رفتم تاحالا

اکو قلبشم ک ماشاالله خوبه

بهت قول 100% میدم انومالی نرماله

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
چه مشکلات و بیماری هایی رو از جنین توی سونو و غربالگری ها نمیشه تشخیص داد ؟؟چون ازدواجم فامیله میپرس ...

همه چی مشخصه ولی 100% نیست

امینوسنتز برو از اولش

دیگ نیازی ب هیچ غربالگری نیس

اون 100% درسته

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
تروخدا دعام کن من ۴بار سفط داشتم و حالم خیلی گرفتس نمیتونم بخوابم 😞

راحت بخواب گلم مطمعن باش سالمه 

البته منم شب قبل از اینکه برم انومالی خوابم نمیبرد از هیجان و استرس 

منم یکی در میون بچه هام میمونن 

الکی به نینی استرس وارد نکن هم خودت بخواب هم بزار بچه استراحتش کنه 😘

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
تروخدا دعام کن من ۴بار سفط داشتم و حالم خیلی گرفتس نمیتونم بخوابم 😞

ببخشید برای سقط شما چه آزمایش هایی انجام دادید؟باید پیش چه دکتری برم که همشو برام بنویسه و جدی بگیره.اخه دکترا سقط اولو جدی نمیگیرن انگار ولی من نمیخام تکرار بشه دوباره خدایی نکرده