2777
2789
عنوان

عشق واقعی

104 بازدید | 13 پست

بچه ها لطفن نیاید بگید فلان و خیانت و محبت و‌ ول کن و از اینجور حرفا....‌‌‌‌‌‌‌‌اما قبول دارید یچیزی بوجود میاد مث عشق واقعی که با گذشت سالها فراموش نمیشه هیچوقت ازیاد نمیره ..... حتی اگر ازدواج کنی بچه بیاری زندگی خوبی داشته باشی بازم مثل آتیشی میسوزنت‌.....😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر که خیانت نیست ولی خودت رو داغون میکنی یه جایز کم آوردین کوتاه اومدین به هم نرسیدین به اون دلیل فکر کن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
فکر کنم تجربش و نداری .....خیلی شیرینه

اتفقا دارم چند بار عاشق شدم هربار اون عشق با عشق جدید از یاد رفت

الان عمیقا عاشق همسرمم 

ولی الان که فکر میکنم میبینم اون عشقا از سر بیفکری بوده و بیمارگونه 

الان عاقلانه عاشق شدم

اصلن نمیتونم فراموشش کنم.... من زندگی خوبی دارم اونم همینطور. اما همیشه یه گوشه از قلبم برای اونه... وقتایی که یادم میاد میگم خدایا همیشه شاد و سالم باشه....ولی کاش بهم میرسیدیم....‌‌‌‌من به دیدنش از روی پروفایلشم خوشحالم

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود

هرگز از یاد من آن سرو خرامان نرود

در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند

تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود

هر چه جز بار غمت بر دل مسکین منست

برود از دل من وز دل من آن نرود

آنچنان مهر توام در دل و جان جای گرفت

که اگر سر برود از دل و از جان نرود

گر رود از پی خوبان دل من معذورست