2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به...

96 بازدید | 21 پست

سلام خوبین.راجع ب تاسیس مهد کودک نظرتون چیه ؟چقد خرج داره :؟کسی از اطرافیانتون داره ؟الان ماهی چقده شهریه اش 😂 خلاصه ک اطلاعاتتون رو بریزید وسط😍

هرچیز که در جستن آنی آنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از اطرافیان داشتن مسیولیت سنگینیه راضی بوذن اما همه یکی بکی جمع کردن مسئله کرونا ورشکستشون کر ...

بجز کرونا راضی بودن از درامدش؟

هرچیز که در جستن آنی آنی 
همیشه ک اینطوری نمیمونه

شما برا یکسال دیگه باید برنامه ریزی کنید تا یکسال دیگه فکرکنم روند همینه اگه میخای مهد بزنی باید جایی متفاوت با بقیه مهدها باشه تا رونق خوبی داشته باشه یه مهد با آموزشهای متفاوت و امکانات رفاهی خوب 

شما برا یکسال دیگه باید برنامه ریزی کنید تا یکسال دیگه فکرکنم روند همینه اگه میخای مهد بزنی باید جای ...

دقیقا برای یک سال دیگه برنامه دارم تا مجوز و دوره و پیدا کردن جا جوربشه همین قد طول می کشه شهریه اش رو میدونید ک چقده؟

هرچیز که در جستن آنی آنی 
خب میشه بگی چجوری بود اینکه تبلیغ خاسی داشت یا چی

خب اول بگم که مجوزش رو خیلی سخت میدن 

اولش خیلی خوب نبود بعد مربی های خوب گرفت با آموزش های خوب اینجوری بیشتر جذب کرد تا تبلیغ

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خب اول بگم که مجوزش رو خیلی سخت میدن  اولش خیلی خوب نبود بعد مربی های خوب گرفت با آموزش های خو ...

چرا سخت میدن مگه شرایط خاسی میخواد؟؟البته ک سرچ کردم چیز خاس و دست نیافتنی نیست ب نظرم

هرچیز که در جستن آنی آنی