دلم گرفته😪😂😂ولی مهم نیس من قوی هستم تا اینجا اومدم تا تهش هم میرم بیاین یه خاطره بگم راستش ۱۴ سالم بود تو کوچمون یه پسر ۱۷ ساله هم بود بعد اون همیشه از همون بچگی عاشق من بود تا ۱۷ سالگیم میدیدمش بعد دیگ رفتن از اونجا (از دستش راحت شدم) تاا ۲۱ سالگی من 😐😂که دوباره دیدمش اون مهندس شرکت نفت بود و یه خونه تو ترکیه داشت😐 اومد خواستگاریم من پسش زدم تا دو بار اومد بعدش یه بار تو کوچه دیدمش اومد احوال پرسی این چیز میزا یکم در مورد شغلش گفت و.. بعد به من هم گفت در مورد کار هام بگم منم اون موقع😐داشتم تازه 😂فارق التحصیل میشدم و هنوز کلی درس داشتم و باز هم قبولش نکردم خیلی جلوم گریه کرد خواهش کرد بازم قبول نکردم عذاب وجدان دارم یعنی هنو ازم کینه داره آخه 😂 الان زندگی خوبی دارن و زنشم مثل خودشه نچسب😐😪 آخه من قدم ۱۸۰ بود و اون ۱۷۰ حیف منم بود درسم ول کنم
هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی.... باز نیست مثل ما توی این محدوده.... همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم... کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ