2777
2789

بچه ها من گوشیمدA30s  هست و ۶۴ گیگ حافظشه الان دو سه هفته هست مشکل حافظه دارم و ۶۲ گیگش پر بود یه سریش عکس و فیلم بچه هام بود یه سریشم فیلمها و مطالب کلاسهام و تمرینهای بچه ها همسرم همش میگفت سر و سامونش بده چطور انقدر پره خلاصه همه تمرینهارو رسیدگی کردم و کلی مطالب درسیمو پاک کردم ولی خیلی چیزی از حافظم خالی نشد هر چی با همسرم میگشتیم حدود ۳۰ گیگ حافظمو نمیفهمیدیم چی اشغال کرده

اینم بگم من یه پسر پنج ساله دارم که گاهی در حد یه ربع نین ساعت گوشی میگرفت بلاک پازل بازی میکرد و سه هفته پیش کرونا گرفتیم و چند روز خودمو همسرم خیلی بد حال بودیم برای اینکه پسرم بهونه نگیره که ما همش افتادیم و ننیتونیم براش وقت بزاریم اون چند روز گوشی خیلی دستش بود

امشب شوهرخواهرم گفت برو تو یه برنامه به اسم گیم لانچر و اونجارو چک کن رفتم دیدم چشمتون روز بد نبینه پسرم حدود صد و خورده ای بازی اوتجا دانلود کرده بود فقط کای وقت برد تا آن اینستال کردم اینارو قشنگ ۳۰ گیگ خالی شد

هنوز به روش نیاوردم چی بگم چه برخوردی کنم؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای چه برخوردی

وقتی گوشی دادی دستش یعنی همین

مثل کسی که اب بدی دستش بگی فقط نگا کن 😑😑😑😑

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

چه برخوردی مثلا میخوای با یه‌۵ ساله کنی؟!

کار خودت غلط بوده یه الف بچه رو بی پناه‌ ول کردی تو مجازی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

ولش کن😂😂😂

آخه یعنی به روش نیارم اصلا؟خیلی عصبانیم یه عالمه مطلب که ممکن بود بعد به دردم بخوره به خاطر این مشکل حافظه پاک کردم بعد این آقا همینطور بی اجازه صد تا بازی دانلود کرده هر دفعه برا خودش یکی بازی میکرده منم از همه جا بیخبر میدیدم تو برنامه هام فقط بلاک پازله نمیدونستم بازیها تو گیم لانچره