2777
2789
عنوان

درخت گردو

4598 بازدید | 33 پست

چطور توی خونه گردو بکارم.میخوام توگلدون خیلی بزرگ گردو بکارم.شایدم توباغچه.ولی تو یه فیلمی دیدم که اول گردو رو از بالاش سوراخ میکنن بعدش لای دستمال نم دار نگه میدارن تاجوونه بده بعدش میکارن.حالا میخوام بدونم این روش جواب میده؟

ما همیشه نهال میگیریم میبریم توی باغ میکاریم گلی

تا حالا با خود گردو نکاشتیم

با نهال بهتره، زودتر بزرگ میشه میوه میده

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی همینطور بکارمش جوونه میده؟شما انجام دادید؟

نه ولی کلاغ کاشته دراومده 😂😂😂 درضمن خودشم از درختمون افتاده زیر درخت چندتا خودبه خود جوونه زده اینم بگم گردویی که کلاغ بکاره حرف نداره 👌👌👌چون کلاغ گردوی خوب رو میچینه مثلا میخواد قایم کنه ولی یادش میره می مونه جوونه میزنه

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
چقدر جالب.خیلی واسم عجیب بود

درخت گردوی حیاط ما حاصل کاشت گردوی کلاغه تو باغ کاشته بود ما هم تو باغ اصلا گردو نداشتیم از جای دیگه آورده بود کارگرمونم درآوردش آورد حیاط کاشت

نه ولی کلاغ کاشته دراومده 😂😂😂 درضمن خودشم از درختمون افتاده زیر درخت چندتا خودبه خود جوونه زده ای ...

سنجاب هم 🙂

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

از مراکز اصلاح نهال بگیر ،نهال بگیری هم مقاومتره هم زودتر ب بار میشینه.من خودم نهال اصلاح شده گرفتم ...

قیمتاشون رو میدونی؟من کرج هستم اگر کرج هستید ادرس میدی برم بگیرم

یعنی همون نهال کوچیک هم گردو میده؟

گردو فوق فوقش دو سال بعد از کاشت میوه میده.

یعنی همون نهال کوچیک هم گردو میده؟

نه تا چندسال اول که کوچیکه حداقل چهارسال بعد شروع به بار میکنه نوبر میده البته به نهالتم بستگی داره