2777
2789
عنوان

با شوهر چغل چه باید کرد؟

123 بازدید | 3 پست

سلام

تو خانواده‌ی ما شوهر خواهرم خیلی شخصیتا آدم رازداریه. از خیلی مسائل خبر داره ولی به کلمه هم بروز نداده. چون خودش و خانوادش فامیلن

اما شوهر من... هر چی بهش بگی یا خودش بفهمه میره میذاره کف دست پدر و مادرشوهر

وقتی می فهمم چغلی خانوادم رو کرده خیلی ناراحت میشم. حس صمیمیت مون کم میشه. همیشه دوست داشتم شوهرم آدم مطئنی باشه که راحت باهاش دردودل کنم. اوایل خیلی باهاش حرف زدم که حرفهای منو نبره پخش نکنه. حاشا می کرد یا می گفت تو هم میری میگی. الان مدتیه دیگه چیزی بهش نمیگم، اونم همین طور دیگه حرفی نمیزنه. یواشکی با خانوادش حرف میزنه و یه کارهایی میکنه ولی نمیگه. ازش هم می پرسم میگه نه خبری نیست. 

اینجوری هم خوب نیست. انگار هر روز غریبه‌تر میشیم.

شما چه توصیه‌ای دارید؟ 

دقیقا شوهر من.آب میخورم ننه باباش خبر دارن ولی از طرف اونا دهنشو گل گرفتن

چرا اینجورین اینا؟

من پدرم هم خیلی آدم رازداریه

اصلا براش عاره بره مسائل زن و بچه‌هاش رو جار بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موندم به خدا.عین خاله زنکا به مامانش آمار میده مامانش حتی میدونه من کی میرم خونه مامانم کی نمیرم.باور میکنی ازش بدم اومده سر این بچه ننه بودنش.۴۰ سالشه هنوز بزرگ نشده

لطفا برای تمامی درگذشتگان و پدر من یک صلوات هدیه کنید