2777
2789
عنوان

رژیم خر است.پوکیدم دیگه

167 بازدید | 26 پست

الان دوست دارم پاستا بخورم با نوشابه

چیپس با ماست

یه عالمه برنج و قرمه سبزی

شیرینییییییی

خدااااایااااا

چرا تموم نمیشه این رژیم لعنتی

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.

من الان پاستا خوردم با نوشابه اتفاقا 😂 با سس

ميدونين من كيم؟ هموني كه نسبت به جاريش حسودي ميكرد چون خيلي زرنگه ولي من تنبل و گشاد 😭  خدايا اگه منو زرنگ نميكني اونو تنبل كن 😭 

😂😂 به لباسهایی فکر کن که میتونی بعد رژیم بپوشی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان پاستا خوردم با نوشابه اتفاقا 😂 با سس

نوش جونت به جای منم بخور دوستم🙃

تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.

منم رژیم هستم یکسال فقط چهار ماه اول کم کردم و تمام دیگه کم نمیکنم اصلا منم دلم الویه میخاد ،فلافل ،پیتزا ،کاهو و سس 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

من امروز  فقط دوتا خرمه با یه لقمه املت خوردم اخر نتونستم جلو خودم رو بگیرم برا شام پاستا داشتیم حمله کردم بهش😂

باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍
😂😂 به لباسهایی فکر کن که میتونی بعد رژیم بپوشی

خدایااااا من نمیکشم دیگه

تموم کن این بازی کثیفو

منم رژیم هستم یکسال فقط چهار ماه اول کم کردم و تمام دیگه کم نمیکنم اصلا منم دلم الویه میخاد ،فلافل ، ...

بیا بغلم بیاااا🙂

اگه رژیمتم تموم شه نمیتونی تا این حد ازاد بخوری برمیگرده وزنت😭😭😭😤

ای خدااااا تموم شدم دیگه خدااااا

بیا بغلم بیاااا🙂

اخیش   بیا خون گریه کنیم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
اخیش    بیا خون گریه کنیم

جامه بدریم واسه این درد کمه به خدا😉