یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم رژیم هستم یکسال فقط چهار ماه اول کم کردم و تمام دیگه کم نمیکنم اصلا منم دلم الویه میخاد ،فلافل ،پیتزا ،کاهو و سس
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
من امروز فقط دوتا خرمه با یه لقمه املت خوردم اخر نتونستم جلو خودم رو بگیرم برا شام پاستا داشتیم حمله کردم بهش😂
باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی