2777
2789
عنوان

راهنمایی آشپزی

152 بازدید | 22 پست

دوستان من فردا مهمون دارم و کلا۷نفر میشیم میخوام زرشک پلو بامرغ درست کنم و لطفا میشه بگید ک چند تا تیکه مرغ کافیه؟واینک رون مرغشو نصف کنم بهترنیست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هفتا آدم بالغین هفتا رون سیصدگرمی کافیه ولی زشته رون مرغ رو نصف کنی

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
شوهرم مرغ دوست نداره چند روز پيش مرغ پختم با رب انار خيلى خوشمزه شد همچين ميخورد😂 چند تا هم آلو ...

منم دوسنداره ولی اگ بخواد بخوره فقط رونشو میخوره و فرداهم تولدشه بخاطر همین

تو مهمونی ها ما برای هر نفر یه تیکه میذاریم ،و جفت هم تو دیس میزاریم یه رون یه سینه،، ،نه،، تیکه نکن خرد میشه ،اونجور قشنگ ترهست، من بودم دوتا مرغ درست میکردم البته اگه مرغ بزرگ باشه یکی ونصف خوبه

عزیزم هریه مرغ واسه۵نفره یکی ونیم مرغ میخوای بعدم رون رو نصف کن چون برای مهمون اسونتره خوردنش و مجلسی تره به نظرم وتوقابلمه بهترجامیگیره

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

ینی ۱۰تا تیکه؟گفتم کلا ۸تیک بزارم و مرغشم نصف کنم گفتم از بچه های سایت بپرسم بهتره

فک کن ۵تا رون کامل داری اونارو از وسط نصف کن بشه ۱۰ تا تیکه مرغ.۳تا تیکه هم اضافه میاد هرکی خواست میخوره دیگه