2777
2789
عنوان

پانزدن نی نی ۵ماهه

188 بازدید | 37 پست

:سلام خانومادخترم ۱۱وزدیگه پنج ماهش تمام میشه ولی هنوز نمیتونه پابزنه سرپا میگیرمش پاهاش جمع میکنه انگار حس ندارن ولی دراز کشیده پاهاشو محکم تکون میده

خسته ام😔

چرا انقدر عیب رو بچه هاتون میذارین اگه حس نداره چطودی وقتی دراز کشیده ماهاشو تکون میده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر عیب رو بچه هاتون میذارین اگه حس نداره چطودی وقتی دراز کشیده ماهاشو تکون میده

مادرشوهرم هرشب میاد میره رومخم منم بهش میگم بچم پاهاشو تکون میده چیزیش نیست میگه نه باید چند ثانیه بتونه پاهاشو رو زمین محکم نگه داره

خسته ام😔
مادرشوهرم هرشب میاد میره رومخم منم بهش میگم بچم پاهاشو تکون میده چیزیش نیست میگه نه باید چند ثانیه ب ...

🤬🤬🤬به هیچ قیمتی نذار کسی رو بچه ات عیب بذاره از الان شروع کرده فردا به دماغ و دندون و قد هزارتا دیگه گیر میده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
کاش ببری دکتر خواهر زاده من ۵ماهش نشده ۴ذست و پا راه میره تو ۳ماهگی هم دندون در آورده 

بچه من تو هشت ماست و دنده عقب سینه خیز میره 

هنوز چهار دست و پا نشده 

پس دکتر لازمه بله:؟؟؟

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست