2777
2789
عنوان

تا بچم به دیا بیاد دق کردمممم 🥺🥺

278 بازدید | 28 پست

شکمم کشیده شد به دراور

ضربه نخورد ولی زیر شکمم کاملا کشیده شد به تیزیش

بالای دراور شلفه اومدم تمیز کنم اینجوری شد

درد نگرفت اصلا

ولی دارم دق میکنم

همیجوری نگران سلامتیش هستم

همشم از این چیزا پیش میاد

مرنج و مرنجان

🥶🥴😰😱😖حسش کردم

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

عزیزمن مگه بادکنکه که بترکه؟😒

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون جاش امنه نگران نباش‌.من کتری برگشت رو شکمم تو هشت ماهگی کل شکمم تاول و سوختگی بود

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

چیزی نیس من ک حامله بودم از پشت یکی زد ب ماشینمون شکمم خورد ب داشبورد کمردرد گرفتم وحشتناک رفتم سونو دادم گفتن بچه سالمه الکی نیس ک با این ضربه ها خدای نکرده به بچه چیزی بشه.من کتاب ریحانه بهشتی رو میخوندم نوشته بودهربار ک فکر بدی تو ذهنتون میاد استغفار کنید چون مکر شیطانه ک میخواد ته دلتونو خالی کنه

منم تازه وارد ماه 3 شدم. همش نگرانم. به خصوص که هماتوم هم دارم.

منم داشتم هماتون جذب شد و بچه سالم بدنیا آمد الان چهار سالشه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍