زنعمو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 323 عنوان کیا بچه دوساله دارن بیان لطفا 57 بازدید | 3 پست سلام من دخترم دوسالشه و بیرون از خـونه یع قدم هم راه نمیره و گریه میکنه ک بغلش کنم و از صدا همه چی میترسه بخصوص حیوانات بنظرتون چیکار کنم دخترم نترسه ولی منطقش این بود ،بین شانس ،پول و قیافه حداقل یکیشون داشته باشم...☹️ 1399/10/24 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی،پاییز عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5697 براش کارتون حیوانات بزار گه صدای حیوانات داشته باشه برنامه صدای حیوانات بش بگو ادا دربیاره خودتونم بش یاد بدین که بگه به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
بانوی،پاییز عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5697 بچه منم از وقتی یاد گرفت راه بره کرونا شد و جایی نبردمش .بخاطر همین الان بچه ها بیشتر از دنیای بیرون میترسنولی من کم کم بردمش تو خیابون که با محیط اشنا باشه به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
زنعمو مدیر استارتر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 323 براش کارتون حیوانات بزار گه صدای حیوانات داشته باشه برنامه صدای حیوانات بش بگو ادا دربیاره خودتونم ب ... همه صداهاشون بلده مثلا بگم هاپو چی میگه صداشو میگه ولی اگه سگ ببینه گریه میشه وجیغ میکشه ولی منطقش این بود ،بین شانس ،پول و قیافه حداقل یکیشون داشته باشم...☹️