2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سیب انار سوره یوسف و روی سیب قرمز بخون من انقد اینکارارو کردم دخترم چشم رنگی شده در صورتی ک منو ب ...

تو خانواده ام چشم رنگی‌نداشتین؟؟

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
سیب و به اگه سوره یوسف بش بخونی بخوری خوبه

وای من حالم از به و سیب بهم میخورد، همه هم مرتب همینو می گفتن، بهم عذاب وجدان میدادن. تا اینکه مامانم گفت این حرفها را ول کن، هرچی دلت میخواد بخور. اینقدر اعصابم راحت شد که نگو. هرچی به داشتیم رفتم انداختم دور. خخخ

تو خانواده ام چشم رنگی‌نداشتین؟؟

بابا بزرگمو عمه ی بابام چشم سبزن

ولی زن داداشم همه خاندانشون چشم رنگین بچهاشون چشماشون مشکی و قهوه ای شدن

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
به سیب انار سوره یوسف و روی سیب قرمز بخون من انقد اینکارارو کردم دخترم چشم رنگی شده در صورتی ک منو ب ...

یعنی با سیب قرمز پایه های علم ژنتیکو بردی زیر سوال؟

چه رنگی شده چشم بچت؟

البته اگه نوزاده رنگ چشمش فعلا موقته عوض میشه بزرگ تر شد تیره میشه

💏"You & me 💕make a wonderful "We
وای من حالم از به و سیب بهم میخورد، همه هم مرتب همینو می گفتن، بهم عذاب وجدان میدادن. تا اینکه مامان ...

من ویار دارچین و فلفل داشتم

تو‌همه ی غذاهام باید سه عالم میریختم

همه میگفتن بچت سیاه میشه😐😐😐

الان مث برفه کاملا بچم

واقعا اطرافیان با این‌حرفا حاملگیو‌کوفت ادم‌میکنن

یعنی با سیب قرمز پایه های علم ژنتیکو بردی زیر سوال؟ چه رنگی شده چشم بچت؟ البته اگه نوزاده رنگ چشمش ...

عزیزم من چیزیو زیر سوال نبردم فقط تجربمو گفتم چون بینهایت اینکارارو میکردم

دخترم الان ی سالشه روزی ک بدنیا اومد چشماش ابی بود پرستارا همه دورش بودن الان چشماش سبزه روشن شده

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
یعنی با سیب قرمز پایه های علم ژنتیکو بردی زیر سوال؟ چه رنگی شده چشم بچت؟ البته اگه نوزاده رنگ چشمش ...

اگه واقعا رنگیه حتما تو خانوادشون داشتن

اینجام بعضیا میگن چشم بچمون رنگی شده عکس چشمو‌میزارن میبینی قهوه ای تیرست😐

من ویار دارچین و فلفل داشتم تو‌همه ی غذاهام باید سه عالم میریختم همه میگفتن بچت سیاه میشه😐😐😐 ا ...

واقعا همینه.

شوهرم کندر خرید، اندازه یه نقطه ش هم نخوردم. بعد به خرید، نخوردم. یعنی کل چیزهایی که می گفتن خوبه من نمی تونستم بخورم. فقط اعصاب آدم را داغون میکنن.

بابا بزرگمو عمه ی بابام چشم سبزن ولی زن داداشم همه خاندانشون چشم رنگین بچهاشون چشماشون مشکی و ...

خوب دیگه خانواده داشتین

من انقدر دیدم تو فامیل همین سیب و سوره یوسف اینارو خوندن بچه هاشونم خوشگل نشدن

زنداداشتونم احتمالا همسراشون چشماشون تیره بوده چون چشم تیره غالبه

😍😍

🌹😍

خرما . گردو پسته بادام . .میوه .سیب .هلو .جگر گوسفند .

جگر که ممنوع هست تو بارداری برای چی الکی بهش میگی بخوره خدایی نکرده بچش چیزیش بشه😬😬

به زوووودی در این مکـ😍ـان تیکر بارداری نصب میشود😊😘👶👦👧💑👣❤