وای من حالم از به و سیب بهم میخورد، همه هم مرتب همینو می گفتن، بهم عذاب وجدان میدادن. تا اینکه مامانم گفت این حرفها را ول کن، هرچی دلت میخواد بخور. اینقدر اعصابم راحت شد که نگو. هرچی به داشتیم رفتم انداختم دور. خخخ
ولی زن داداشم همه خاندانشون چشم رنگین بچهاشون چشماشون مشکی و قهوه ای شدن
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍
یعنی با سیب قرمز پایه های علم ژنتیکو بردی زیر سوال؟ چه رنگی شده چشم بچت؟ البته اگه نوزاده رنگ چشمش ...
عزیزم من چیزیو زیر سوال نبردم فقط تجربمو گفتم چون بینهایت اینکارارو میکردم
دخترم الان ی سالشه روزی ک بدنیا اومد چشماش ابی بود پرستارا همه دورش بودن الان چشماش سبزه روشن شده
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍