2777
2789

تو استوریش یه کتاب جدید می زاره که خودش نوشته  و امروزم کلی خبرگزاری و روزنامه رو گذاشته که باهاش مصاحبه کردن حالا ارشدشو از دانشگاه ازاد گرفته و انقدرم مطرح نیست تو حتی شهرمون چطوری روزنامه ها باهاش مصاحبه می کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدررر این عنوان برام اشناست🤔🤔🤔🤔

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

ب عجیب بودن اون کاری ندارم ولی خدایی تو خیلی حسودی

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂

افرین بهش⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦❤️⁩

منم یکی از دوستای صمیمی با تقلب فقط نمره میگرف و همش شبای امتحان خاب بود😂من مثلا نمره الف کلاس بودم الان اون شده معلم دبیرستان من شدم خانه دار😍😂😂

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

اولا کتاب نوشتن کار خاصی نداره خودشون پول میدن یک‌ناشز الکی ۵ ۶ تا چاپ میکنه روش میزنن تیراژ۲۰۰۰ تا بعدشم خبرگزاری ها بیکارن و خبر ندارند دنبال سوژه اند یا خودش خرج میکنه  که خبرگزاری ها اینکار را میکنتد

در روانظناسی دانشگاه مهم نیست یعنی در. بهترین دانشگاهم خیلی چیزی به ادم یاد نمیدن مطالعه ازاد و شرکت تو کارگاه های مختلف مهمه که فکر. کنم دوست شما جزو همین دسته باشه