2777
2789
عنوان

شوهرم مثل قبل نازمو نمی کشه

1673 بازدید | 39 پست

یه مدتیه مثل قبل نیست ، بغلاش کم شده بوسم نمیکنه تا من اقدام نکنم ،

قبلنا یعنی 3 یا 4 ماه پیشا نازمو میکشید بغلم میکرد ، حتی نصف شب موقع خواب میدیدم داره بوسم میکنه . 

از بس توجهش کم شده فکرای بدی میاد به ذهنم مثل اینکه آسیبی به خودم بزنم تا بهم توجه کنه. دغدغه ی شغلیش یکم این اواخر زیاد شده . اما من توقع دارم از محبت به من کم نکنه. به خودشم روم نمیشه بگم چون میدونم بگم سو برداشت میکنه و میگه منظورت چیه !!! شدیدا محبت میخوام ازش. پول و اینجور چیزا میده اما من محبت میخوام. چکار کنم تا متوجه بشه ...

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

عجب

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نمیدونم والا...فهمیدی بگو ممنم انجام بدم بلکه ادم سه 😂

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

خوشبحالت باز قبلا نازتو میکشیده😂😂برا ما قبلا نمیکشد😂

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

خب عزیزم با سیاست زنونه برو جلو 

مثلا وقتایی که دلت میخواد بوست کنه بهش بگو دلم یچیزی میخواد اگه گفت چی بگو اینکه آقاییم منو بغلم کنه و بوسم کنه 

برای ناز کشیدنت حتمن خودت ناز کردن و فراموش کردی.... همیشه با سیاست برو جلو

حتی اگه همسرت هم خیلی از سرکار خسته شده اینجوری میدونه وقتی میاد خونه فکرا ذهنش فقط خانومش باش 

من یه دختر تیرماهی هستمـ👑.... خانم آقا حامدمـ👩‍❤️‍👨... خدای ما خیلی بزرگه چون توهرشرایطی که باشیمـ کمکمون میکنه🌻.... ما قراره در کنار همـ خوشبخت بشیمـ🌈... برای خوشبختی خودتون و ما یه صلوات بفرستید🙂
خب عزیزم با سیاست زنونه برو جلو  مثلا وقتایی که دلت میخواد بوست کنه بهش بگو دلم یچیزی میخواد ا ...

والا از کار کردن و خونه داری وقت نمیکنم ناز کنم . 

به نظرت چکار کنم دقیقا

اوایل ازدواج مردا همه اینجورین بعد سرد میشن دکتر هلاکویی میگه هشت‌ماه‌ نه ماه اخرشه

عزیزم همیشه هم اینطوری نیس.... مهم رفتار خودمون که چطور میشه که همسرمون هم سرد میشه 

من یه دختر تیرماهی هستمـ👑.... خانم آقا حامدمـ👩‍❤️‍👨... خدای ما خیلی بزرگه چون توهرشرایطی که باشیمـ کمکمون میکنه🌻.... ما قراره در کنار همـ خوشبخت بشیمـ🌈... برای خوشبختی خودتون و ما یه صلوات بفرستید🙂
اوایل ازدواج مردا همه اینجورین بعد سرد میشن دکتر هلاکویی میگه هشت‌ماه‌ نه ماه اخرشه

ما 7 ساله ازدواج کردیم. 

تقریبا یک سالی میشه که توجهش سیر نزولی پیدا کرده . 

من حتی برای اینکه ازش دور نشم یدونه بچه آوردم تا بتونم به همسرمم برسم. اما اگه اینطوری پیش بره بچه میارم باهاش سرمو گرم کنم

والا از کار کردن و خونه داری وقت نمیکنم ناز کنم .  به نظرت چکار کنم دقیقا

زیاد خودتا مشغول کارهای خونه نکن... چون اینکار ها همیشه هست... نه اینکه به سرو وضع خونت نرسیا نه خونت تمیز باش ولی زیاد حساسیت به خرج نده.... به جاش وقتی شوهرت میخواد بیاد خونه برو حموم و به لباس باز و خوشگل بپوش و یه آرایش ملایم کن.... وقتی که میاد برو به استقبالش بخدا اینکار غوغا میکنه مطمعن باش همون موقع همسرت بغلت میکنه.... ولی متاسفانه ما خانوم ها همیشع با همون لباس هایی که آشپزی کردیم کلی بو گرفته میریم پیش شوهرمون... مثل اینه که اونا با لباس کار بیان پیش ما، اولین چیزی که بهشون میگیم برو حموم و لباس هانا عوض کن😂

یکم این اواخر بحثمون زیاده ...

سعی کن دعواها و بحث های زندگیتا کنترل کنی... چون اگه آقا ببین بره تو خونه و فقط جنگ داشته باشن مطمئنن از خونه فراری.... من و همسرم وقتی باهم دعوامون میشه سریع میپرم بغلشا و محکم فشارش میدم هیچی نمیگه بعد اونم بغلم میکنه و کلی قربون و صدقم میره و دیگه هیچ بحثی نمیکنیم