یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انیمیشن روح/فروزن2/باربی و سرود کریسمس/خانه خانوم پرگرین برای بچه های عجیب/اسرار پادشاهی/enchanted 2007/زندگی مخفی حیوانات خانگی1/خانواده آدامز/ترول ها 1 و 2/ایموجی/درون و بیرون/بچه رئیس/هتل ترانسیلوانیا 1 و 2 و 3 و 4 /4 شگفت انگیز 2
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم
انیمیش های زیادی در سال 2020 و 2019 معرفی شدند که البته همه اونها ارزش دیدن و وقت صرف کردن رو ندارند. اما انیمیشن های فوق العاده ای هم مثل فروزم 2، کلاوس و روح هم عرضه شدند که به نظر من عالی بودند. در ادامه من لینکی رو قرار می دم که در اون بهترین انیمیشن های 2020 و 2019 که هر کدوم واقعا ارزش دیدن رو دارند معرفی شده. اگر از طرفدارهای انیمیشن های باحال و پرماجرا هستید این لینک رو دنبال کنید که ارزشش رو داره.