2777
2789
سلام همشهری. من نشنیدم اما خودم پیش صدیقه حمزه نژاد میرم و بهترین دکتر برا ای وی اف ویکتوریا حبیب زا ...

ممنون حمزه نژاد نشنیدم 

ولی ویکتوریا خیلی بد اخلاقه همه رو هم آی وی اف  میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوبیه ؟ شما برای چی رفتی ؟

من 4 سال باردار نمیشدم رفتم. یه سری قرص و دارو داد. کلی راجعبه تخمک گذاری حرف میزنه و توضیح میده بعد میخوابی همونجا سونوگرافیت میکنه کاملا توضیح میده برات همه چیو. با صبر و خوش اخلاقه 

پول سونوگرافیش جدا نمیگیره کلا با ویزیتش یکیه 

من 4 سال باردار نمیشدم رفتم. یه سری قرص و دارو داد. کلی راجعبه تخمک گذاری حرف میزنه و توضیح میده بعد ...

من پلی کیستینگم

بیشتر دکترا بدون سونو و آزمایش فقط دارو مینویسن 

😕

کلافه شدم  

البته من تازه رفتم پیششون 

قبلش پیش ندا نیکپور. عباسلو. دکتر حسینی و ویکتوریا رفتم اما هیچکدوم به خوبی ایشون نبودن و هیچ توضیحی برام نمیدادن 

مثلا اینجا میگفتن فولیکول‌ من نمیفهمیدم یعنی چی و از هرکی توضیح میخواستم میگفتن خوبه 

یا کله تکون میدادن یا میگفتن یه چیزی شنیدی رفتی خوندی من دکترم یا تو 

بهترینش تازه انگار پیدا کردم

من پلی کیستینگم بیشتر دکترا بدون سونو و آزمایش فقط دارو مینویسن  😕 کلافه شدم  

من میفهمم. منم هرجا میرفتم میگفتن مشکلی نیست زوده. هنوز وقت داری. فولیک اسید فقط بهم میدادن 

حتی یه ازمایش یا سونو نگفتن برو اینجا هم خودش سونو کرد هم همه ازمایش برا خودم و شوهرم نوشت 

هم کلی حرف بهم گفت از خوردنی ها..... و زمانی سونو میکرد میگفت مثلا تخمک ایده اله. بعد منشی رو برگه بهم میگفت ببخشید چه شبایی نزدیکی کنی بهتره. تاریخ زدن

خیلی من راضیم 

یه سر برو انشاالله زود زود هر دومون مامان میشیم

البته من تازه رفتم پیششون  قبلش پیش ندا نیکپور. عباسلو. دکتر حسینی و ویکتوریا رفتم اما هیچکدوم ...

واقعا منم کامیابی و مدرس نژاد و قاضی میر سعید رفتم ولی خوب نبودن 

کامیابی بدون هیچی آمپول نوشت برام 

میر سعیدم که فقط میگفت صبر کن یکسال الکی منو معطل کرد مدرس ام که کلا فقط سر تکون میده دارو مینویسه