2777
2789

سلام به همه عزیزان

من عضو جدید نی نی سایت هستم فکر کنم تقریبا همه مطالبی که راجب قبل بارداری بوده مثل کیت تخمک گذاری و تست بی بی چک و .... هر چی بوده توی سایت خوندم و ساعت ها نشستم پاش

هر وقت یکی با استرس از وضعیتش گفته که نمیدونه بلاخره بارداره یا نه و بعد مشخص شده بارداره با شادی شما عزیزانی که نمیشناسم شاد شدم و اشک ریختم و با ناراحتی هایی که همدرد خودمه غصه خوردم

دوستای عزیزم من خیلی نا امیدم ۶ ماهه اقدام کردم اما هنوز خبری نیست صد تا بی بی میزارم همش منفی

میخواستم ببینم با دوره ۲۳ روزه روز چندم بی بی تون مثبت شده

فردا یا پس فردا موعدمه ولی تا امروز سه تا بی بی گذاشتم همش منفی😔

اما این ماه همش پهلوهام گرفتگی داره انگار تخمدانام تیر میکشه و همین طور زیر دلم

ممنون میشم راهنماییم کنید با طول دوره ۲۳ روزه کی بی بی بزارم؟ البته اگه پری نشم😭

انشالله که بارداری

خدای نکرده اگر نبودی سیاه دونه و عسل ناشتا یخورده خیلی کمک میکنه به بارداری

البته تا ده روز مونده به پری نخور

برای بعضی بی بی دیر نشون میده 

چقدر عجله داری مامان آینده 

حداقل ۳ روز بعد از موعد باید بزاری 

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب چرا قبل موعد میذاری و به خودت استرس وارد میکنی!!؟

بهترین زمان ۵تا۱۰روز بعد از موعد با ادرار اول صبح هست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یکی دو روز بعد از موعد بهترین زمانه این همه بی بی هم نزار بزار از موعدت بگذره اگر نشدی بعد تست کن

عزیزم این دوره اقدام ممکنه چند وقت طول بکشه و طبیعیه نگران نباش تا یک سال طبیعیه اگر خیلی عجله داری برو دکتر و یه سری آزمایش بده تا مطمئن بشی اگر درمان یا دارو نیاز داری  اقدام کنی 

تو مدت اقدام بدن علایم کاذب میده اونم به خاطر فکر و استرس به علایم توجه نکن 

همیشه تا بعد از موعدت صبر کن اگر پری نشدی بعد تست بزن 

الکی خودت رو با تست های مداوم زود هنگام اذیت نکن 

مداوم فکر کردن بهش و برنامه ریزی و این چیزا فکرت رو درگیر میکنه سعی کن بهش فکر نکنی 

اینا تجربه های منه 

سیاه دونه و عسل میخورم هم خودم و هم همسرم

سونو گرافی دادم گفت مشکلی نداری به لحاظ تخمدان

فقط اینکه من دخول عمیق نمیتونم انجام بدم فقط در حد ۴- ۵ سانت یعنی با این حد امکان نداره باردار شم؟

تا الان ۵ تا دکتر هم رفتم میگن مشکلی نیست برو انجام بده فقط دیواره واژنت کمی ضخیمه اما نمیتونم 

عزیزم خب چرا قبل موعد میذاری و به خودت استرس وارد میکنی!!؟ بهترین زمان ۵تا۱۰روز بعد از موعد با ادرا ...

اصلا از استرس خواب نمیرم تا نزارم خیلی درگیرم خیلی همش گریه میکنم 

یکی دو روز بعد از موعد بهترین زمانه این همه بی بی هم نزار بزار از موعدت بگذره اگر نشدی بعد تست کن ع ...

بله حرفتون رو قبول دارم هر ماه فکر میکنم کلی علائم دارم حتی چیزایی رو تجربه میکنم که قبل از اینا تجربه نکردم مثل تهوع و سفت شدن سینه و ... ولی هر بار باز پریود میشم 

نمیدونم چکار کنم صبوری چقدر سخته 

اصلا از استرس خواب نمیرم تا نزارم خیلی درگیرم خیلی همش گریه میکنم 

شما وقتی دلت میخواد مادر بشی، روی صبور بودنت کار کن گلم

وگرنه هم خودتو آزار میدی هم خانواده (بچه و همسر و ...) اذیت میشن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شما وقتی دلت میخواد مادر بشی، روی صبور بودنت کار کن گلم وگرنه هم خودتو آزار میدی هم خانواده (بچه و ...

اگر بچه دار بشم همه چیش رو به جون دل میخرم هر چقدم که سخت باشه ولی برای نشدنش خیلی اذیت میشم

میزان دخول در بارداری دخیله؟ حتما باید عمیق باشه؟