یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب خداروشکر من تا اونجا که شنیدم و میدونم میگن اگر یه وقت از چهار ماهگی بخواست غذا شروع کنین باید لع ...
ممنون عزیزم
دکترا از همه چی آدمو منع می کنن مامانم به من چهار ماهگی تا شش ماهم فرنی داده دوباره باردار شده بود شیر نداشت میگه کلی دل دردات برطرف میشد و راحت میخوابیدی😍😍
ممنون عزیزم دکترا از همه چی آدمو منع می کنن مامانم به من چهار ماهگی تا شش ماهم فرنی داده دوبا ...
خودت میدونی من بدون اجازه دکتر نمیدم چون میگن زود تر بدی شکمش پر میشه شیر نمیتونه بخوره درحالی که الان به شیر بیشتر نیاز داره البته من با داروش بهش آب قند آب نبات میدم با اجازه دکترش آب نبات دل درد شو بهتر میکنه اگر داشته باشه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲