جاهای دیدنی جزیره هنگام جنگلای حرا جزیره هرمز جاده قشم به درگهان هم قشنگه کنار ساحله پارک زیتون جزایر ناز البته ساحلش ساحل فلامینگو ها البته فکر کنم الان دیگه فصلش نیست رقص دلفینا
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
خرید لباس زیر بازار قدیم درگهان پاساژ دریا و دودلفین درگهان کلا هرچی تو قشم هست ارزونترش تو درگهان پیدا میکنی فقط دکور مغازه ها نسبت به قشم یکم شیک نیست
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
سهیلا جون من ایندفعه برم بازار نمیرم اصلا فقط میرم بگردم چون جنساش کیفیت نداشت و بهترش رو میتونی گیر بیاری تو شهرت حالا اگه مارک باز باشی بازم شاید قیمتاش خوب باشه اما مارکا هم فیک هستش
پارک کروکودیل بنظر من خیلی جالب نیس. ساحل ماسه ای میخواین ساحل مجتمع ساحل طلایی را برین. تنگه چاکوه هم جالبه ولی 80 گیلومتر دور از شهره کلا دیدنی هاش دوره