2777
2789
عنوان

راجب دنياي پس از مرگ خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 56 پست

بچه ها تو ي كليپ ي مرد اهوازي بود حتي لحظه دنيا اومدنش تو دنيا هم ديده بود زير درخت خونه پدربزرگش با جزئيات گفت گفت لحظه اي ك دنيا اومدم ب شدت گرسنه بودم اون لحظه دنيا اومدن اون گريه فقط به خاطر گرسنگي زياده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم یک کتاب پنجاه صفحه ای رمان مانند اما با ذکر منابع هست من خیلی خوشم اومد خواستی بگیر بخون اسمش وق ...

مرسی گلم....نمیشه دان کرد؟

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
جدی بعدش میریم بهشت ؟ بعد میتونیم اون عزیزانیو که از دست دادیم هم اون دنیا ببینیم دوباره ؟

بله گلم برای مسلمان ها اینطوره البته مسلمانیت به اعماله خب کسی که نه روزه می گیره نه نماز نه هیچی نمیتونه بگه منم هستم البته راجب اونا نمیدونم چیکار می کنن باهاشون ولی بله اقواممون رو هم می تونیم ببینیم کتاب وقتی که عزراییل میاید رو بخون خیلی جذابه

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ربطی نداره!

چرا ربط داره 

انسان صالح ترسی از مرگ نداره 

میدونید این جسم ما مثل زندان میمونه که روح داخلش اسیره 

در رابطه با تایپیک هم بگم الکی میترسونن یه سریا 

مرگ فشار های روحیه 

هرچقدر وابستگیه شما به دنیا بیشتر باشه عذاب هم بیشتره کسی که مقصد رو خدا تعیین کرد 

و دلبستگی ای به این دنیای فانی نداشت مرگ براش عروسیه 

شما برو بخون لحظه ای که روح از بدن جدا میشه فوق العاده حسه خوبیه 

روح از این زندان خلاص میشه حالا اون عذاب بعدش بسته به اعمال خود طرفه 

توضیحش خیلی طولانیه

مرسی گلم....نمیشه دان کرد؟

نمیدونم عزیزم من کتابش رو داشتم بزن تو نت به احتمال زیاد بیاره برات

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ميگن كراهت داره از غروب تا طلوع افتاب مردهامشغول كاراشون هستن و ما مزاحمشونيم

اره منم شنیدم اصلا ادم شبا از قبرستون میترسه چجوری رفتید

ب نظر من روح بعد از مرگ‌درتولد یکی دیگه ب وجود میاد البته واین عقیده خیلی از دانشمندانه 

منم اينو امشب خوندم ك شايد ما يكبار چند هزار سال پيش متولد شديم و مرديم يكبارم الان يكبارم يكبار ديگه باز ب اين دنيا ميايم

وقت مرگ اصلا متوجه مردن نمیشیم. پس چرا باید براش ناراحت باشی و غصه بخوری؟

اينايي ك مرده بودن ميگفتن وقتي اطرافيانمون ميديديم گريه ميكردن ب حالشون ميخنديديم ك اصن چرا داريد گريه ميكنيد