2777
2789
عنوان

شما بودین میبخشیدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 31 پست
دیروز دیدم جاسویچیش دستشه و هی باخودش غرغر میکنه! گفتم چیشده؟میگه جاسویچیم شکست ..ببین اینو به عشق ...

ای جووونم

پس دوست داره اونم ک شکسته بد رو مخش بوده چون یجواریی حست میکرده

خب غرور داره مرده 

ولی باهمین حرکاتش میفهمونه دوست داره با زبون بی زبونی معذرت خواهی میکنه

من تورکم آذری خودتی
زبان معذرت خواهیش فرق داره بعدم بشین بهش بگو

اصلا ادمی نیس که بشه باهاش حرفمو بزنم😔

همیشه فقط خواسته من فراموش کنم..اصلا دلش نمیخوا مسائلو باز کنم..یا دردمو به زبون بیارم فوری عصبی میشه و باز یه دعوای دیگه راه میفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جووونم پس دوست داره اونم ک شکسته بد رو مخش بوده چون یجواریی حست میکرده خب غرور داره مرده  ...

ولی غرور منو هردفعه زیر پاهاش له میکنه...😔

فکر دل منو نمیکنه ..

یعنی شما میگی ببخشمش؟

مث قبل بشم و باز محبت بی دریغم؟؟

ولی غرور منو هردفعه زیر پاهاش له میکنه...😔 فکر دل منو نمیکنه .. یعنی شما میگی ببخشمش؟ مث قبل بشم ...

ببخشش حداقل بخاطر اروم‌شدن خودت و بد نشدن زندگیت

محبت کن ولی یکم کمتر 

تو حال خوبیها تو خوشیها گوشزد کن از چ چیزایی ناراحتی

ولی کاری کن حس کنه ممکنه از دستت بده

این ترس و دلهره رو بزا داشته باشه

شوهر من این ترسو نداره مطمئن ک نمیتونم بی اون باشم و این باعث میشه بتونه خیلی راحت ناراحتم کنه 

من تورکم آذری خودتی
اگه دوبارع این رفتار انجام داد بهتره بر خورد کنی  ساختن و سوختن همیشه قشنگ نیس وقتی طرف آدم بش ...

یه اخلاق بدی دارم خیلی هم عذاب میکشم😣

وقتی شوهرم بدرفتاری میکنه ...کتک میزنع...سرده و بی محلی میکنه..یا مشکلی داریم که مقصر صددرصدش اونه و من مظلوم واقع شدم دلم نمیخواد کسی بدونه!!!مخصوصاخونواده خودم!

حس میکنم غروروشخصیتم خورد میشه بقیه بدونن

ببخشش حداقل بخاطر اروم‌شدن خودت و بد نشدن زندگیت محبت کن ولی یکم کمتر  تو حال خوبیها تو خوشیه ...

دقیقا عین شوهرمن!!

اونم میدونه من چقدعاشقشم..واسه همین انقد عذابم میده...😣

دقیقا عین شوهرمن!! اونم میدونه من چقدعاشقشم..واسه همین انقد عذابم میده...😣

تو باز خونواده داری من بخاطرشوهرم ۳ساله خونوادمو ندیدم قطع رابطم باهاشون

من تو پیج مشاور خوندم 

نوشتع بود ۶روز هفته رو محبت بی دریغ کنید برا شوهر ولی ی روز خاصی رو در نظربگیرین یکم بی محلی کنین کم حرف و بی تفاوت باشین کارای روز مره ای ک باشوهرتونه رو انجام ندین ارایش غلیظ تر و خاص تر باشید 

من کردم چندبار خیلی تاثیر داره هااا

من تورکم آذری خودتی
تو باز خونواده داری من بخاطرشوهرم ۳ساله خونوادمو ندیدم قطع رابطم باهاشون من تو پیج مشاور خوندم&n ...

اخه این یجوری ریلکس و خونسرده .من هرچی باهاش سرد برخورد کنم عین خیالشم نیس..اصلا متوجه من نیست

اخه این یجوری ریلکس و خونسرده .من هرچی باهاش سرد برخورد کنم عین خیالشم نیس..اصلا متوجه من نیست

همینکه هرروز توجه شدید داشته باشی و پرحرف و ...

ولی ی روز متفاوت باشی میبینی متوجه میشه

شوهرمنم مث مال تو بود

من تورکم آذری خودتی