2777
2789
عنوان

راه حل برای رقیب سرسخت😅😔

228 بازدید | 16 پست

خانوما من بوتیک لباس زنانه دارم. محلی. اما مشتریام خیلی کمه. ی بنده خدای دیگم بوتیک داره جاش خیلیییی خوبه محلشون خیلیییی شلوغه اما جای من خوب نیس واقعا مشتریامو با چنگ و دندون نگه داشتم. دیگ کم اواردم😭😭

خواااااهشاااا راه حل بدید. 

مغازمم نمیتونم جابجا کنم

کاغذ تبلیغاتی چاپ کن بده سوپری ها واست پخش کنن

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنام خدا یه پیج اینستا و یه خاتم دارای سر و   زبون... زبونننننن. زبونننننننننننننن

وقتی جنس جدید میارم پیام میدم مستریام. دیروز یکی ک راهش ی کم‌دور بود اومد چیزی ک میخواست تموم کرده بودم بعد ب شوخی گفت تا اینجا اومدم کرایه پامو بده😔😔

کاغذ تبلیغاتی چاپ کن بده سوپری ها واست پخش کنن

فایده نداره من کاغذ که بهم‌میدن سوپری ها میندازم تو ملاستیک نگاهشم نمیکنم بعدم که جنسا خالی کردم میندازمش دور

پول الکی هست

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
وقتی جنس جدید میارم پیام میدم مستریام. دیروز یکی ک راهش ی کم‌دور بود اومد چیزی ک میخواست تموم کرده ب ...

میگفتی عزیزم خرید انلاین کنید ارسال میکنم سختتونم نمیشه ما هوای مشتریامون داریم 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
استوری واتساپ میزارم فقط😔

پیج بزن اسم پیچم پیچم رو در مغازه بزن ب مشتری هاتم بده و تو خود اینستام مشتری جمع کن  و ارسال کن واسشون والا چون آن پیج بزنی تو این کرونا خیلی ها نمیرن بیرون بهت سفارش میدن توهم پست میکنی واسشون 

پیج بزن اسم پیچم پیچم رو در مغازه بزن ب مشتری هاتم بده و تو خود اینستام مشتری جمع کن  و ارسال ک ...

اینستا فعلا نمیتونم داسته باشم. بنظرت‌ با تلگرام موفق میشم؟