2777
2789
راس میگه من دکترش گفت شیرخشک نیدو وی چیز دیگه گف یادم نیست گفت اگه یکی ازین دوتارو پیدا کنی بدی عالی ...

اره بابا بهترین همون نان ‌..پوشک هم پمپرز خریدن زیاد الان میگفت تموم بشه مایبیبی میگیرم

..............
اره همینو میدم گلم چ مارکی قبلا بهش میدادی؟خاله من بیومیل هم ب پسرش میده اونم خوبه

آپتامیل تروویتال سوپرامیل نان تروویتال همه اینارو دادم ولی هنوز نمیدونم کدومش بهتره😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از نان میگی بهترو چربتره

بنظرم اره 

ولی چرا از پزشکت نمیپرسسی تجویز کنه اینکع خیلی بهتره

Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
اون گفت گیکوزم خوبه از قدیم بوده ولی اینجا سرچ کردم زیاد تعریف نکرده بودن ازش

گیگوز مخصوص نوزاده اخه اره خیلی خوبه ولی برا نفخ فقط اثر گذاره وزن دهی انچنان نداره

Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
اره دقیقا اصلا وزن دهی نداره ولی نفخم نداره قبلا با شیرخشکای دیگه نفخ داشت 

نفخو دارن همه بچها اگ وزنش نرماله فقط خودت دلت مبخا تپل شه شیرشو عوض نکن چیکا داری بچه رو اذیت میکنی

نفخو دارن همه بچها اگ وزنش نرماله فقط خودت دلت مبخا تپل شه شیرشو عوض نکن چیکا داری بچه رو اذیت میکنی

نه حالا وزندهیش زیاد مهم نیست واسم ولی اینجا دیدم میگن گیکوز فرمولش قدیمیه وخوب نیست واسه همین خواستم عوضش کنم

نه حالا وزندهیش زیاد مهم نیست واسم ولی اینجا دیدم میگن گیکوز فرمولش قدیمیه وخوب نیست واسه همین خواست ...

نه خیلیم شیر خوبیه عوضش نکن

جدی نمیدونم واقعا موندم 

عزیزم به حرفای خانومای سایت بیشتر از حرف پزشک توجه نکن وقتی بچت باهاش حالش خوبه نرماله چرا عوض کنی فقط روزانه مولتی بده ک خیالت از همچی راحت باشه من سرم بره مولتی و زینک بچهام نمیره

عزیزم به حرفای خانومای سایت بیشتر از حرف پزشک توجه نکن وقتی بچت باهاش حالش خوبه نرماله چرا عوض کنی ف ...

بچت چندماهشه؟

من مولتی میدم ولی زینک فقط 2ماه دادم چون میگن بیشتر از 3ماه نباید دادولی خیلی تاثیر داشت همون 2ماهی که دادم