2777
2789

عکسای بچه می بینم غش می کنم اونقدری دوست دارم که گریه ام می گیره.. هر بچه ای می بینم سریع باهاش دوست میشم. همسایه روبرویی مون یه دختر 2 ساله داشت میومد خونمون باهام بازی می کرد. الان رفتن خیلی ناراحتم

نمی دونم شاید مسخره ام بکنید ولی یه حس عجیبی دارم😔😔 نگید بچه بیار که هنوز باباشو ندارم😂😂

جایی هست من برم با بچه ها بازی کنم؟؟ 

پرورشگاه میذارن بریم با بچه ها کوچیک بازی کنیم؟

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من دنیا ک اومد قول بده بیای باهاش بازی کنی😁

قول میدم مخصوصا اگه خنگ و تپل باشه 

جونمم بهش میدم

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔
قول میدم مخصوصا اگه خنگ و تپل باشه  جونمم بهش میدم

😂😂😂عزیزممم

باشه پس فروردین بهت پیام میدم😁❤

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
توروخدا بیا با بچه ها من بازی کن  صبح ببر شب بیارشون خستم کردنننننننن    

آخیییی به خدا اگه همسایه تون بودم هر روز میاوردمش پیش خودم

بچه فامیلو بیار خونتون دو روزه از هرچی بچس بیزار میشی🙂

هیچکس نداریم اینجا 

تا حالا فرآیند بزرگ شدن یه بچه رو ندیدم😑😂

اگه کاشون بودی میگفتم بیای خونه ی ما با بچم بازی کنی بچم دوست داره بازی کنه ولی کسی نیست بمیرم براش منم حس بازی ندارم همش پویا گوشی 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
هیچکس نداریم اینجا  تا حالا فرآیند بزرگ شدن یه بچه رو ندیدم😑😂

🤣

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏