2777
2789

سونوگرافی اولی که رفتم گفت رحمت خالیه اعلام بارداری پوچ کرد

دیروز رفتم سونوگفت ۹هفته هستی وساک بارداری تشکیل شده گفت پوچه

اگه بارداری پوچ بودساک تشکیل میشد

نمیدونم چیکارکنم سقط کنم یاصبرکنم

دلم نمیخوادسقط کنم😔

دوراز هیاهوی جهان آرام و بی صدا♡ #دوستت_دارم ...♡ ❤️

۹ هفته دیگه اگه جنین باشه، دیده میشه

کیسه زرده مشاهده شده؟

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 😣😣 غصه نخور عزیزم ایشالله بازم وقت داری نینی بیاری منم شنبهمیرم سونو استرس دارم

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁

واااااای منم هفته قبل رفتم سونو گفت رحمت برای بارداری۶هفته ویک روزه ولی هیچی نیست‌.حتی کیسه زرده تشکیل نشده.برو هفتع دیگه بیا.ولی احتمالش خیلی ضعیفه تشکیل بشه😢حالا فردا میخوام باز برم سونو.خدا خودش رحم کنه

واااااای منم هفته قبل رفتم سونو گفت رحمت برای بارداری۶هفته ویک روزه ولی هیچی نیست‌.حتی کیسه زرده تشک ...

هشت هفته برو مال منم خالی بود تو۶هفته.ولی هشت هفته قلب داشت

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
واااااای منم هفته قبل رفتم سونو گفت رحمت برای بارداری۶هفته ویک روزه ولی هیچی نیست‌.حتی کیسه زرده تشک ...

استرس نداشته باش انشالله تشکیل شده وسالمه

کیسه زرده اگه دیده بشه بارداری پوچ نیست. اما ساک خالی بدون جنین و کیسه زرده ،بارداری پوچه

یعنی امکانش نیست بعداتشکیل بشه؟