2777
2789
عنوان

پشیمونم زود ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5042 بازدید | 144 پست

شما میدونی اون خانم چقد سختی کشیده؟ از تنهایی و حرف مردم و کنایه و نگاهای اطرافیان بگییییبر تا سختی کار و دغدغه ی مالی و... از این به بعد باید متلک ازدواج با کوچیکتر از خودشم بشنوه بنده خدا😔

ظاهربین.نباشیم#  

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)

شما ظاهر زندگی اونا رو میبینی..از بطن زندگیشون خبر ندارید.شاید اونا هم مشکلات دیگه ای داشته باشند.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

15 سال از شما بزرگتره و به اندازه خودش سختی کشیده شما از کجا میدونی از اینکه تا الان تنها مونده راضیه 

شما هم که چهل سالت شد صاحب خونه شدی و شوهرت پس انداز کرده

زحمتاشم باید در نظر گرفت

با هم مهربان باشیم ♥️
واقعا کسی هست با این خوشحال بشه؟

کجایی که بخونی نظراتشون رو، آدم واقعا مات و مبهوت میمونه، خیال هم میکنند که خیلی کار خوبی کردند، چند شب پیش یکیشون که از تاپیکهاش فهمیدم سنش به اندازه کلاس هشتم هست، با من جر و بحث میکرد که هم عقلش میرسه هم خیلی ازدواج زود خوبه، خواستم بگم خانم کوچولو من ۴۰ سالمه اینقدر که تو فکر میکنی تجربه داری و عاقلی، ادعا ندارم

... و من به تو ایمان دارم...
خداحفظش كنه گلم😍😍😍😍

فدات عزیزم ان شاالله همچنین گل پسر شمارو♥️

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
عزیزم  خیلی  از خانما هستن بالای چهل سال سن دارن  جسم و روحیشون  از  من و ش ...

آره ولی این سر حالی واسه خانمی نیست که 40 سال زجر کشیده و تحمل کرده زندگی بدون محبت یک مردو و تو تمام عمرش درس خونده و مثل یه مرد کار کرده اگه هم زیبا پیدا میشه این زیبایی میتونست بیشتر باشه وقتی که ایشون مثل یه زن تو جامعه بود نه یک مرد البته شرایط گاها ایجاب میکنه یه زن تو جامعه مثل مرد رفتار کنه ولی این تو ذات یک زن نیست اصلا زیبایی و ظرافت یک زن تو حفاظ یه خونواده ی محکمه

ربطی ب سن نداره خوشبختی تو دل ادم باشه ن تو بدبختی ن دختر همسایتون خوشبخت

آی گل گفتی دمت گرم...منم ۱۴ سالگی عقد شدم الان ۱۸ سالمه خیلی از ازدواجم راضی ام...با خاست خودم بود...سنتی...به هرکی میگم خیلی خوبه خیلی راضی ام خیلی خوشحالم باور نمیکنن

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋