2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم😂

ب چشم زخم اعتقاد دارم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

حسود نه

حسرت خور.

یکی هست اصصلا مشخص نمیشه حسود باشه ولی ب محض اینکه از پیشتون برن زندگیتون کن فیکون میشه

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

آره میترسم.هیچیم نگم باز توو دلم کلی ماشالاه لاحول...میخونم ک چیزی نشه

یه بار یکی از دوستای مامانم از دستای مامانم تعریف کرد،البته خودشم میگف ک چشمش شوره و یه بارم از لیوان یکی تعریف کرده بلافاصله شکسته، مامانم آبلیمو درست مییکرد دستاش سوخت😔پوستشو اسید لیمو سوزوند دیگه مث قبل نیس

قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم  

حسادت به چشم زدن ربط نداره

همه فکر میکنن اونی که ادمو چشم میکنه حسودی کرده

چشم زدن یعنی یه ویژگی از شما شدیدل به چشم طرف بیاد. ممکنه اون اصلا حسادت هم نکنه و حتی ازون ویژگی یا قابلیت و توانایی یا موفقیت شما به شوق هم بیاد ولی چشم بخورید ازش

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

من کلا یه اخلاقی دارم دوست ندارم همه راجب کارایی که میکنم اطلاع داشته باشن چون خودمم زندگی مردم واسم مهم نیست 

بیشتر حوصله ی حرف هاشونو ندارم تا اینکه بترسم از چشم زخم

روزهای خوب در راه اس

بله من همیشه کارامو انجام میدم بعد میگم قبلش اصلا نمیگم . مثلا خونه خریدیم هیچکی به جز پدر و مادرا نمیدونستن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
حسود نه حسرت خور. یکی هست اصصلا مشخص نمیشه حسود باشه ولی ب محض اینکه از پیشتون برن زندگیتون کن فیک ...

برای اینکه چشم زدن هیچ ربطی به حسادت نداره

همه اشتباهی فکر میکنن

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

من بخاطر همین اخلاق و نگرشه ک هرجا برم سعی میکنم بی تفاوت باشم و همیشه تو دلم ناراحتم که نمیتونم راحت ذوق و دوست داشتنمو ابراز کنم.

همیشه اعتقاد داشتم این طرز فکر دنیامونو زشتتر میکنه.

ولی به چشم زخمم اعتقاد دارم.

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

‍ ══ ❁❁❁═━━ ❁❁🌿🌸🌿

🌸 چهارقل قرآن 🌸

🍃سوره های چهار قل قرآن کریم برای در امان ماندن از چشم زخم🍃

✨چهار قل به چهار سوره قرآن کریم گفته می شود که با لفظ قل شروع می شود. چهار قل را برای رفع چشم زخم قاب کرده و به دیوار خانه آویزان می کنند.

چهار قل یا چارقل، که به «سُوَر قل» و «ذات القلاقل» نیز مشهورند شامل چهار سوره کوتاه از قرآن مجید است كه هر یك از آنها پس از بسم الله الرحمن الرحیم با كلمه «قل» آغاز مى‌شوند. چهار قل عبارتند از: سوره کافرون، سوره اخلاص، سوره فلق و سوره ناس. در حدیثی از پیامبر (ص)، مشهور به‌ حدیث‌ ذات‌القلاقل‌، خواندن‌ چهار قل برای‌ تعویذ و در امان‌ ماندن‌ خود و فرزند و مال‌ از آسیب‌، توصیه‌ شده‌ است‌.

👈متن سوره های چهار قل

🍂🍃سوره کافرون

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ یَا أَیُّهَا الْکَافِرُونَ (١) لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (٢) وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ (٣) وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ (۴)وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ (۵) لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِیَ دِینِ (۶)

🍃🍂سوره اخلاص

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ (١) اللَّهُ الصَّمَدُ (٢) لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ (٣) وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ (۴)

🍂🍃سورة فلق

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ (١) مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ (٢) وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ (٣) وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِی الْعُقَدِ (۴) وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ (۵)

🍃🍂سورة ناس

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (١) مَلِکِ النَّاسِ (٢) إِلَهِ النَّاسِ (٣) مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ (۴) الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ (۵) مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ (۶)

👈خواص چهار قل

در یک‌ حدیث‌ نبوی‌، مشهور به‌ حدیث‌ ذات‌ القلاقل برای‌ تعویذ براى دفع چشم زخم، سحر، آفات و بلا و برطرف کردن دردها و بیماری‌ها و استعاذه تعویذ گفته شده و در امان‌ ماندن‌ خود و فرزند و مال‌ از آسیب‌، خواندن‌ این‌ چهار سوره‌ توصیه‌ گردیده است.

══ ❁❁❁═━━ ❁❁🌿🌸🌿

@darmangar_rohi