2777
2789

من حدود یه سال تو خونه زبان میخونم و منبع اصلی ام کتابهای آمریکن انگلیش فایل(ویرایش اول ک چهار جلد بود ب استثنای جلد استارتر)بوده.بعدها متوجه شدم ک ویرایش دوم اومده و ۵ جلد هست و برای تکمیل مطالعه ام فقط جلد پنجم ویرایش دوم رو خریدم و خوندم .الان سوالم این هست ک آیا جلدای ۱تا۴ ویرایش دوم ک من نخوندم مطالب خیلی جدیدتر و اضافه تر از ویرایش قبل هست و نیازی هست ک بخونم؟؟(میدونم ک ویرایش سوم هم اومده ولی فعلا کاری باهاش ندارم تا دو تا ویرایش قبل رو خوب یاد بگیرم)

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

منو سکند ادیشنش رو خوندم تا جلد۴ ولی توصیه نمیکنمشون خیلی خوب نیستن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتابای دیگ رو امتحان کن  Viewpoint خوبه ولی سطحش بالاعه

ان شاءالله بعدها سراغ منابع دیگه هم میرم ولی اول اینو خوب یاد بگیرم.البته یه سری منابع دیگه هم میحونم برای تقویت لیسینینگ و..

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

منو سکند ادیشنش رو خوندم تا جلد۴ ولی توصیه نمیکنمشون خیلی خوب نیستن

شما ویرایش اولش رو خوندی تابحال؟تفاوت زیادی با هم دارن با این ویرایش دوم ک شما خوندی؟

شما ویرایش اولش رو خوندی تابحال؟تفاوت زیادی با هم دارن با این ویرایش دوم ک شما خوندی؟

نه اونو نخوندم

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
نه اونو نخوندم

معذرت میخوام دوست عزیزم من این کتابهای جدیدی ک شما داری ندارم و میخوام با کتابهای قدیم مقایسه کنم یه خواهش دارم.اگه امکانش هس میشه از هر چار تا کتاب در حد دو تا عکس از صفحه گرامرشون بگیری؟گرامر آخر کتاب مثلا از کتاب اول گرامر درس اول و دوم.کلا ۸ تا عکس میشه