والا من تا تهش نرفتم عزیزم شده ناامید بشم بد جور ولی بعدش یک تلنگری انگار بهم زده میشه و دوباره برمیگردم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اره عزیزم ببین یک نمونه اش برات بگم سال 93 پسرم تشخیص اتیسم گرفت دنیا رو سرم خراب شد دو سال تموم زانو غم گرفته بودم ولی دیدم اینجوری نمیشه دیگه رفتم تو اینستا و تل و اینا دیدم چقدر مثل خودم و حتی شرایط سخت تر از من هستن که دارن زندگی میکنن باهاشون صحبت کردم اروم شدم این فقط یک نمونه اش بود
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊