2777
2789

ن 

هر انتهایی خودش ی نقطع شروع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تا تهش نرفتم عزیزم شده ناامید بشم بد جور ولی بعدش یک تلنگری انگار بهم زده میشه و دوباره برمیگردم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوبه

اره عزیزم ببین یک نمونه اش برات بگم سال 93 پسرم تشخیص اتیسم  گرفت دنیا رو سرم خراب شد دو سال تموم زانو غم گرفته بودم ولی دیدم اینجوری نمیشه دیگه رفتم تو اینستا و تل و اینا دیدم چقدر مثل خودم و حتی شرایط سخت تر از من هستن که دارن زندگی میکنن باهاشون صحبت کردم اروم شدم این فقط یک نمونه اش بود

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
هر شروعیم ی روز ب پایان میرسه برای همیشه

بنظرم اینطور نی ما حتی وقتی میمیریمم روحمون زندس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره عزیزم ببین یک نمونه اش برات بگم سال 93 پسرم تشخیص اتیسم  گرفت دنیا رو سرم خراب شد دو سال تم ...

اره ولی من انگیزه ای برای موندن و جنگیدن ندارم

هیاهوی بسیار برای هیچ...
اره ولی من انگیزه ای برای موندن و جنگیدن ندارم

چرا اخه اینقدر افسرده و ناامیدی

اگه روحی نباشه چی

هست 

ی چی بهت بگم 

زخما فراموش میشن 

و تو شاهد ی ادم جدید میشی ک روح دار