2777
2789

دیشب وسط رابطه که تمایلی نداشتم یکدفعه ای گفت چند میخوایی؟

خیلی حالم خراب شد که چرا باید این حرف رو بزنه چرا باید این حرفا رو یاد داشته باشه😔😔

😐😐😐برممم بهتره🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐 ناز کردی لابد عصبانی شده ولی حرفش خیلی زشت بود

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

توبه استغفرالله شاید مست بوده یا زیادی حال کرده💔😑😕😞🤧

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

من بودم میگفتم سه تومن ...نمیدونم چرا شوهرم اینو بگه ناراحت نمیشم میزارم پای شوخی

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

شاید فانتزیشه. یا شاید میخواسته فضا عوض شه اما گند زده 🤣

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
😔😔🤦🏻‍♀️ زمانی رابطه رو بذارین که هر دو حسش رو داشته باشین. 

دقیقا این خیلی مهمه مردا روزی ۱۰ بارم باشه آمادگیشو دارن اما بعضیا درک نمیکنن شاید خانوم الان حسشو نداره یه رابطه میخواد از نوع .....

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
امروز باهاش حرف زدم که حرفا زشت بود گفت معذرت میخوام متاسفم نباید این حرف میزدم از ذهنم پرید ولی خب ...

پس دیگه اصلا کشش نده. 

خواسته بامزه باشه خودشم درک نکرده تو اون شرایط حرفش چقدر بد بوده. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

انقد بدم میاد از رابطه زوری 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه