2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو چی بدم😨چه خاکی توسرم کنم😨

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 51 پست
لیسانس رو بگیری کار نیست فقط خودت علاف می کنی و اون رو بدبخت وزندگی خراب میشه و زندگی مثله اول نمی ش ...

چه امضای قشنگی

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
وای از این عشقای سابق .بگو تو اگه عاشق این مرد بودی زنش میشدی رفتی دوران رو زدی تازه یادت اومده اینم ...

فقط تلفن

شوهرمم شمارشو سیو کرد یه بار دیدم عکسشو نگاه میکنه😔آخه خودت بودی دلت میخواست ازین مرد بچه بیاری؟مادره این بچه باید یکی دیگه میبود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته الان؟!  ب ن‌ظر من با ی مشاور در ارتباط بزار  هیچی بهتر از کمک از کسی ک بلده ین ...

۲۱ سالمه

میدونم مشاورم میگه سعی کن قدر دان باشی عزیزم بفعلا یکی دوسال دیگه صبر کن و بعد بچه دار شو عزیزم افرین☺

فقط تلفن شوهرمم شمارشو سیو کرد یه بار دیدم عکسشو نگاه میکنه😔آخه خودت بودی دلت میخواست ازین مرد بچه ...

اشتباه رو اون دختر مرتکب شده .اول که این بدبخت نمی‌دونستم اونه جواب داده .شمارش رو نباید سیو میکرد بلکه باید بلاکش هم میکرد درست .اشتباه کرده عکسش رو نگاه کرده ولی گاهی اوقات آدم نفسش و خاطراتش بهش حاکم میشه .همه ما خطا کاریم اگه از این جلوتر نرفته و بابتش پشیمونه ببخشش .اما اگه جلوتر رفته بزن دهنشو صاف کن کاری کن هر چی زن میبینه قیافه تو بیاد جلو چشمش 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

نیاز نیس بگی مستقل باشم واقابالاسر نمیخوام

محترمانه هم میشه گفت که میخوام ادامه تحصیل بدم وبعدشم شاغل بشم 

اونم یا قبول میکنه یا نمیکنه 

اگه قبول نکرد یا تو کوتاه میای و بعد از بچه ادامه میدی درسو 

یا کوتاه نمیای وطلاق میگیری 

معتقد به تسلسل 

دروغ دروغ تو تاپیکای قبلیت زدی 56 سالته یه جازدی متولد 79 دروغ پشت دروغ تاپیکاتو دیدیم اصلا نرمال نی ...

یعنی واااااقعا خیلی مسخره ای اونجا که نوشتم ۵۹ سالمه شوخی بود برو کل تاپیکو بخون

درضمن متولد ۷۹ چند سالشه؟با انگشتات حساب کنی میشه ۲۱ 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

فقط تلفن شوهرمم شمارشو سیو کرد یه بار دیدم عکسشو نگاه میکنه😔آخه خودت بودی دلت میخواست ازین مرد بچه ...

شمارشو برو خودت از گوشیش اول بلاک کن بعدم پاک کن 

۲۱ سالمه میدونم مشاورم میگه سعی کن قدر دان باشی عزیزم بفعلا یکی دوسال دیگه صبر کن و بعد بچه دار شو ...

مگه رفتی؟؟ اشتباه نکن منم فک میکردم میرم پیش مشاور میگه این کارو کن اون کارو نکن ولی وقتی رفتم پیشش فهمیدم با حرفاش قانعم میکنه کار درست رو انجام بدم.... پاشو برو دختر ضرر ک نداره ببین چی میگه.. فقط معتبر باشه مشاوره

اشتباه رو اون دختر مرتکب شده .اول که این بدبخت نمی‌دونستم اونه جواب داده .شمارش رو نباید سیو میکرد ب ...

والا قبل ازدواج میگفت من بهم زدم رابطه رو دختره بداخلاق بود غرغرو بود اعصابمو میریخت بهم قدش کوتاه بود هزار عیب و ایراد گذاشت روش و کات کرد

الان فیلش یاد هندوستان کرد🙄

دلم گرفت همیشه میگن یکی رو اون قد بالا نبر که بره تو آسمون برات بای بای کنه این همه محبت بهت داره باعث پیشرفتت شده دوسش نداری هعععععی خواهر اشتباه نکن دلشو نشکن 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞