2777
2789
نه این ماه نتونستیم قبل تخمک گذاری اقدام کنیم یه روز بعدش کردیم. دقیق روز تخمک گذاریمو میدونم از رو ...

من از بعد از پریودی تا پریودی بعدی در حال اقدامم موقع تخمک گذاری یک شب درمیون.

تگ خدا بخاد هر زمان امکان داره نطفه بسته بشه حتی یه روز مونده به پریودی

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
من از بعد از پریودی تا پریودی بعدی در حال اقدامم موقع تخمک گذاری یک شب درمیون. تگ خدا بخاد هر زمان ...

عزیزم دو روز بعد تخمک گذاری که دیگه امکانش نیست بسته بشه. هر کاری میکنی باید قبل از تخمک گذاری باشه و نهایتا تا روز بعد تخمک گذاری. مگر اینکه پریود نامنظم باشه ندونی تخمک گذاری کی هست

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بعد از پریودی تا پریودی بعدی در حال اقدامم موقع تخمک گذاری یک شب درمیون. تگ خدا بخاد هر زمان ...

دفعه اول که باردار شدم خارج رحم شد اولین ماه بود اقدام میکردیم کلا یه روز درمیون اقدام بودیم پیش خودم فکر میکنم نکنه اون موقع که میخواسته از لوله رد بشه با اقدام ما جلوش گرفته شده تو لوله گیر کرده. به خاطر همین دیگه این کارو نمیکنم فقط نزدیک تخمک گذاری اونم یکی دو بار اقدام میکنیم

دفعه اول که باردار شدم خارج رحم شد اولین ماه بود اقدام میکردیم کلا یه روز درمیون اقدام بودیم پیش خود ...

نمیدونم والا

یعنی کلا در ماه فقط موقع تخمک گزاری رابطه دارین

ببخشید که اینو میپرسم.

من یکسال و ۱۰ ماهه ک اقدامم یکسال و نیم پیش یه سقط داشتم.

نمیدونم چرا دیگه نمیگیره

خسته شدم از انتظار و هر راهی و هر دکتری رو امتحان کردیم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
نمیدونم والا یعنی کلا در ماه فقط موقع تخمک گزاری رابطه دارین ببخشید که اینو میپرسم. من یکسال و ۱۰ ...

😆نه اینکه رابطه نداشته باشیم رابطه داریم اونم خیلی. ولی میگم موقع تخمک گذاری فقط بریزه تو😉نه بعد از تخمک گذاری

نمیدونم والا یعنی کلا در ماه فقط موقع تخمک گزاری رابطه دارین ببخشید که اینو میپرسم. من یکسال و ۱۰ ...

ان شاالله خدا زودتر به جفتمون یه نینی بده

ان شاالله خدا زودتر به جفتمون یه نینی بده

ان شاالله عزیزم تا عید باردار باشیم خونه تکونی نکنیم😜😜

من شنبه موعدمه

زیر دلم و تخمدان هام درد میکنه و همش احساس پریودی دارم.

خدا کنه اینا علائم بارداری باشع

ان شاالله عزیزم تا عید باردار باشیم خونه تکونی نکنیم😜😜 من شنبه موعدمه زیر دلم و تخمدان هام درد م ...

خداکنه. من فعلا دردام خوب شده نمیدونم حالا چند روز مونده به پریود ببینم چی میشه