2777
2789

تو پست اول میگم

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

چن روز پیشا فهمیدم دوس پسرم به دوس دختر سابقش پیام داده و فوشش داده و اینا بخاطر اینکه از یکی شنیده ک‌دختره بش خیانت کرده وقتی باهاش بوده اومد گفت فقط برا تخلیه خودم بوده و اینا منم بخشیدمش تا اینکه یه پیامی امروز دیدم تو پیجش فک کردم هنوزم داره بش فک میکنه ک الان اومده ب جون مادرش قسم میخوره اینجوری نیس تموم کنم ب نطرتون یا نه؟ 

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

یکی ب من باد بده چ جوری اسکرین بزارمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن روز پیشا فهمیدم دوس پسرم به دوس دختر سابقش پیام داده و فوشش داده و اینا بخاطر اینکه از یکی شنیده ...

تموم کن حتما

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

چه لزومي داره شماره دوست دختر سابقو‌داشته باشه بعدم هرکاري کرده دختره این رابطه دیگه تموم شده اصلا دلیل نداره پیام بده بنظرم پسره داره راهو بازمیکنه برای برگشتن با دختره

🦋🫀

با این چیزایی ک گفتی دوسش داره 

ادم واسه کسی ک دوسش نداره خودشو تخلیه نمیکنه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

https://uupload.ir/files/86hp_۲۰۲۱۰۱۱۲_۱۴۴۵۵۸.jpg

https://uupload.ir/files/o7xj_۲۰۲۱۰۱۱۲_۱۴۴۵۳۶.jpg این اولیشه