2777
2789
عنوان

معلم خصوصی ریاضی

106 بازدید | 6 پست

دوستان مشهدی اگه معلم خصوصی میخواستین برای ریاضی پایه اول تا چهارم ابتدایی بهم بگین. فارسی هم الفبا رو کار میکنم برای بچه هایی ک مجازی چیزی یاد نگرفتن. هرکی خواست بیاد شماره بدم صحبت کنیم برای شرایط.

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
ساعتی چند

جلسه یک ساعت کامل 40 تومن

عزیزم درحال حاضر چون نزدیک امتحاناس خیلی برنامم شلوغه فقط شنبه ها عصر وقت خالی دارم اگر برات مناسب بود خبربده.

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ؟ اگه عزیزم می تونی تدریس کنی و توانایی تدریس خوبی هم داری حتما برو ی سر به سایت تدریس خصوصی استادبانک بزن. چون اونجا می تونی به عنوان استاد ثبت نام رایگان کنی، فرم ثبت نامت توسط کارشناسان استادبانک سنجیده میشه و اگه مورد تایید قرار گرفتی می تونی به عنوان استاد شاگرد دریافت کنی ... هم بصورت حضوری در مشهد و هم بصورت آنلاین. و تک تک این مراحل بصورت رایگانم هم هست. 

فقط کافیه سرچ کنی در گوگل تدریس خصوصی استادبانک یا روی لینک زیر کلیک کنی:

https://www.ostadbank.com/Teacher-List/Courses-108/تدریس-خصوصی-ریاضی

سلام عزیزم خوبی ؟ اگه عزیزم می تونی تدریس کنی و توانایی تدریس خوبی هم داری حتما برو ی سر به سایت تدر ...

باشه حتما.‌ممنون از لطفت. حتما انجامش میدم.

معلم خصوصی ریاضی ابتدایی

اگر شما هم به دنبال معلم خصوصی ریاضی ابتدایی هستید، در سایت ثبت آگهی شپینو عضو شوید.

مدرس خصوصی یا معلم خصوصی یا مربی، به هر آموزگاری گفته می‌شود که تدریس خصوصی انجام می‌دهد. آموزش و پرورش در سایه عنوان آموزشهای خصوصی است که خارج از جریان اصلی نظام آموزش و پرورش ارائه می‌شود.

اگر فرزند شما در ریاضیات دوره ابتدایی ضعف دارد، پیشنهاد می‌کنیم به فکر یک معلم خصوصی ریاضی ابتدایی از طریق ثبت و درج آگهی استخدام مدرس و معلم خصوصی در سایت نیازمندیهای شپینو اقدام نمایید.

https://shepino.com/معلم-خصوصی-ریاضی-ابتدایی/