دوستان مشهدی اگه معلم خصوصی میخواستین برای ریاضی پایه اول تا چهارم ابتدایی بهم بگین. فارسی هم الفبا رو کار میکنم برای بچه هایی ک مجازی چیزی یاد نگرفتن. هرکی خواست بیاد شماره بدم صحبت کنیم برای شرایط.
هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
عزیزم درحال حاضر چون نزدیک امتحاناس خیلی برنامم شلوغه فقط شنبه ها عصر وقت خالی دارم اگر برات مناسب بود خبربده.
هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی ؟ اگه عزیزم می تونی تدریس کنی و توانایی تدریس خوبی هم داری حتما برو ی سر به سایت تدریس خصوصی استادبانک بزن. چون اونجا می تونی به عنوان استاد ثبت نام رایگان کنی، فرم ثبت نامت توسط کارشناسان استادبانک سنجیده میشه و اگه مورد تایید قرار گرفتی می تونی به عنوان استاد شاگرد دریافت کنی ... هم بصورت حضوری در مشهد و هم بصورت آنلاین. و تک تک این مراحل بصورت رایگانم هم هست.
فقط کافیه سرچ کنی در گوگل تدریس خصوصی استادبانک یا روی لینک زیر کلیک کنی:
سلام عزیزم خوبی ؟ اگه عزیزم می تونی تدریس کنی و توانایی تدریس خوبی هم داری حتما برو ی سر به سایت تدر ...
باشه حتما.ممنون از لطفت. حتما انجامش میدم.
مدرس خصوصی یا معلم خصوصی یا مربی، به هر آموزگاری گفته میشود که تدریس خصوصی انجام میدهد. آموزش و پرورش در سایه عنوان آموزشهای خصوصی است که خارج از جریان اصلی نظام آموزش و پرورش ارائه میشود.
اگر فرزند شما در ریاضیات دوره ابتدایی ضعف دارد، پیشنهاد میکنیم به فکر یک معلم خصوصی ریاضی ابتدایی از طریق ثبت و درج آگهی استخدام مدرس و معلم خصوصی در سایت نیازمندیهای شپینو اقدام نمایید.