2777
2789

خدایا این بلا چیه. آبجیم جوونه کرونا گرفته خیلی سرفه میکن . اذیت میشه براش یه صلوات بفرستین

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
انشاالله زودی خوب بشن  اللهم صل علی محمد وال محمد

عزیزم حاجت روا شی. چند روزه . نگرانشم. این خواهرم سختی زیاد کشیده. زن دلپاک و بی غل و غشیه. یه زینب کوچولو هم داره که خداوند به حق حضرت زینب مادرشو زود خوب کن

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوالشافی

کرونا راحت تو طب سنتی درمان داره:

🎥 کلیپ گزارش از شهرستان فیروزآباد، استان فارس؛ اثرگذاری قوی داروی گیاهی، مُدبّر کُرونای غدیر؛ در مهار کرونا در سطح شهر👆

♻️ درمان تعداد زیادی از بیماران مبتلا به کرونا با علائم شدید با تهیه و پخش داروی غدیر؛ حتی برخی از بیماران با درگیری ۸۰ درصد ریه

👈 آموزش نحوه ساخت ترکیب گیاهی مدبر کرونای غدیر و اخبار مربوطه👇

پیج اینستاگرام استاد طالقانی:👇
https://www.instagram.com/ostad_taleghani11/

💠هریک از این گزارشات شاهد و اتمام حجت خود این دارو برای مردم و مسئولین است تا بعدها نگویند خبری از دارو نداشتیم.

#ترکیب_گیاهی_مدبر_کرونای_غدیر

آدرس تلگرامشون نیامد، تو گوگل بزنید استاد طالقانی طب سنتی ،برید تو کانالشون ، دستور دارو رو دادن ب ...

دست گلت درد نکنه. خب با داروهای شیمیایی که مصرف میکنه مشکلی پیش نمیاد؟

بیمارستانه؟

نه . تو خونس ولی دارو مصرف میکنه

نه . تو خونس ولی دارو مصرف میکنه

تو همون کانال و کمپین به سوالات این چنینی پاسخ دادن.

حداقل با دو سه ساعت فاصله استفاده کنند.

من بودم از داروهای اونا مثل رمدسیویر و...استفاده نمی کردم.

حتما تقویت بشن با آب پرتقال شیرین و آب هویج و زردک ولیمو شیرین و پسته و ...

چون مریضی هستش که بدن رو ضعیف میکنه.

تو همون کانال دستور سوپ های مقوی داده شده.

کدوم شهر هستید ؟

ریه شون چند درصد درگیره؟

[QUOTE=172421628]تو همون کانال و کمپین به سوالات این چنینی پاسخ دادن. حداقل با دو سه ساعت 

ممنون از لطف شما. ریش گفتن کم درگیر شده. 

[QUOTE=172421628]تو همون کانال و کمپین به سوالات این چنینی پاسخ دادن. حداقل با دو سه ساعت  ...

پس 

چیز خاصی نیسته.

همون دارو مدبر به نظر من کفایت میکنه.

شهرم بخاطر دارو پرسیدم.

خدا سلامتی بده 

موفق باشید