2777
2789
عنوان

دیگ حالمونو بهم زدید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 39 پست

عالی گفتی .یکبار منم همین نظر را دادم که مگه با توهین و چهارتا تاپیک میشه نظر و کارهای ادمها رو تغییر داد دنیا توهین بهم شد که تو حامی کودک همسری هستی یکی نیست بگه اخه وقتی طرف از زندگیش راضیه دیگه من و تو چیکاره ایم.

بیش از حد خوبی نکن

عزیزم همون کسانیکه این حرف رو میزنن موقعیت براشون پیش نیومده وگرنه خودشون هم همینکار رو میکردن این افراد باعث شدن جامعه اینقدر خراب بشه هر کاری میکنن میگن حریم خصوصی متاسفانه فقط کلمات رو یاد گرفتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کودک همسری درهر حالت و شرایطی درست نیس دوست عزیز. کم پیش میاد راضی باشن. موارد خیلی زیادی دیدم ک بعد از سالها دختر و پسر تازه رسیدن ب ۲۰ سالگی!!!  گفتن من اصن اینو نمیخام این ب معیارهام نمیخوره!! بنظرمن درسته اینروزا اکثرا بلوغ جنسی زودرس هست ولی مگه فقط آمادگی جنسی مهمه؟ باید ببینی ب آمادگی لازم رسیدی ک تمام شرایط ازدواج رو بپذیری بعد ازدواج کنی. شما اگر موافق کودک همسری هستی حتما انجامش بده درمورد بچه های خودت! آیا حاضری مثلا دخترت رو توی ۱۳ سالگی عروس کنی ؟ یا نه فقط درمورد دیگران تاییدش میکنی؟!  جالبه خانمه بمن گف ازدواج نمیکنی چرا؟ گفتم دخترت هم ک مجرده  گف نه دخترم حیفه میخام نگه‌ش دارم تاابد برای خودم !!!  امیدوارم ازاین دسته افراد نباشی !

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
گفته بشه این درسته  اما با دعوا و توهین ب هم بنظرم اصن درست نیس

بهرحال وقتی موضوعی گفته میشه تو بین دو طرفِ بحث هستن کسایی که بلد نیستن درست حرف بزنن

اما این دلیل نمیشه صورت مسئله پاک بشه!

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای

توهین در هیچ شرایطی جایز نیست قطعا اما شما  حتما دیدید تو این سایت به مجردای سن بالا، به قومیت ها، به قد کوتاها و بلندا، به عقاید و چیزهای دیگه هم چقدر توهین میشه! بعضیا ذاتشون اینه بدون نیش نمیتونن حرف بزنن اما اینکه اونا نمی فهمن و بد حرف میزنن دلیل نمیشه قبح کودک همسری کم بشه. استثناها قواعد رو نقض نمی کنه عزیزم. گاهی باید بعضی حقایق محترمانه بیان بشه که چهار نفر که شاید تجربه کمتری دارن با خوندنش رو تصمیماتشون بیشتر فکر کنن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خب معمولا دخترای کم سن و سال میان میگن ، شوهرم این کار و کرد ، مادر شوهر و خواهر شوهر اون کار و کرد ...

والا من هر تاپیک مادر و خواهرشوهری دیدم پربازدید شده یعنی بیشتر نی نی سایت همینن ک شما میگی؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
خب معمولا دخترای کم سن و سال میان میگن ، شوهرم این کار و کرد ، مادر شوهر و خواهر شوهر اون کار و کرد ...

۲۵ و۳۰ واینا هم کمه؟؟والا هرچی تاپیک خیانته مال اون رده سنیه تو امضاشونم نوشتن😑،تازه یا میان میگن چکارکنیم شوهر گیرمون بیاد😐،پس هرکسی ممکنه مشکل داشته باشه،ولی بله بخاطر سنم هست،ولی توهین چرا

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

آره منم موافقم کل تاپیکا شده کودک همسری 

این یکی بهم گف تو دیر ازدواج کردی 

اون یکی بهم گف تو زود ازدواج کردی 

آخه ولللللل کنید دیگه همه از این تاپیکا شدهههه😑😑😑

دلبر ناب دلم 
توهین در هیچ شرایطی جایز نیست قطعا اما شما  حتما دیدید تو این سایت به مجردای سن بالا، به قومیت ...

عزیزم منم نگفتم بیان بشه خودمم ک گفتم چیز خوبی نیس 

اما وقتی بلد نیستن بیانش کنن بهتره ساکت بمونن ن اینکه توهین کنن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

من الان خودم ۲۰ سالمه میگم ازدواج الان وقتم نیس (بخاطر پول) 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

والا من ۱۹ سالم بودمجردبودم دخترخالم۱۴سالش بودشوهرش دادن ازمن خیلی داناتربود آشپزی کیک خانه داری شوهر داری رفتارمردمی الان ۲۴ سالمه دیگه ولی اندازه ۱۴ سالگی اون عقل و آگاهی ندارم...مامانم یکسره طعنه اونو به من میزد😂

به سن نیس عزیزمن

۶۶۳۸۴۷۸۲  👉👉👉👉👉  کد تپل شدن صورت🤗🤗🤗
والا من ۱۹ سالم بودمجردبودم دخترخالم۱۴سالش بودشوهرش دادن ازمن خیلی داناتربود آشپزی کیک خانه داری شوه ...

الان متاهلید؟

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
عزیزم منم نگفتم بیان بشه خودمم ک گفتم چیز خوبی نیس  اما وقتی بلد نیستن بیانش کنن بهتره ساکت بم ...

تجربه ثابت کرده این رو نمیشه به کسی که آداب حرف زدن رو بلد نیست تفهیم کرد خلاصه که یه همچین شخصی به هرچیزی که مخالف نظرش باشه توهین می کنه فقط مختص این موضوع نیست. هزاری هم که بگی همان آش و همان کاسه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
والا من هر تاپیک مادر و خواهرشوهری دیدم پربازدید شده یعنی بیشتر نی نی سایت همینن ک شما میگی؟

اصلا متوجه حرف من نشدین 

گفتی چرا هی میگن کودک همسری ، منم گفتم لابد تو تاپیکی رفتن که استارترش کم سن و سال بوده و مشکلات زیاد داشته و نتونسته از پس مشکلات بر بیاد ، یا اگه یه کم سنش بالاتر بود عاقلانه تصمیم میگرفت

من خودم چند مورد تاپیک تو پربازدیدا دیدم ، درباره ی دختری که خودش سنش کمه و نا آگاهانه تصمیم گرفته برای ازدواج ، الانم کلی مشکلات داره 

این تاپیکم من زدم برای دخترای کم سن و ال

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5631292/ای-کاش-تاپیکو-دخترای-ایران-ببینن-مخصوصا-کم-سن-و-سالها?page=1

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩