2777
2789
عنوان

دیگ حالمونو بهم زدید😑

600 بازدید | 39 پست

ای بابا بسه دیگ

چرا اینقدر ب هم توهین میکنید

درسته ازدواج تو سن پایین اصلا خوب نیس

حالا یکی زود ازدواج میکنه یکی دیر 

چن ماهه بیخیال نمیشید یه کلمه"کودک همسری "یاد گرفتید

دارید هوار میکشید ک بگید ما هم بلدیم؟

میگن اگ میخوای چیزی تو جامعه تغییر کنه اول از خودت شروع کن

شما چیو میتونید تغییر بدید؟

توهین نکردن،سرک تو کار کسی نکشیدن،دعوا نکردن،باشخصیت بودن

کشتید خودتونو

کسی ک زود ازدواج کرده و پشیمون نیس چرا میخواید با توهین و...بهش بفهمونید ک اشتباه کرده؟

تاپیکا یکی در میون همینه

یکی اومده میگ اونی ک زود ازدواج‌میکنه مسلما درسم نخونده و بی سواد بی شعورم هس

خب اخه عزیزم تویی ک داری ب شخصیت اون توهین میکنی چی هسی

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ارااام باچ

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو جهت اطلاع همه گفتم وگرنه جانب داری از کم سن ها یا بزرگترا نبود

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

با ازدواج تو سن پایین مخالفم اما برا خودم و در آینده برا بچه م نه واسه بچه مردم اظهار فضل کنم هر کی مسئول زندگی خودشه 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

هم با کودک همسری مخالفم هم باتوهین کردن پس کلا تواینجور تاپیکا چیزی نمیگم

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم

والا ما دیدم زود ازدواج کرده   تا دکترا هم خونده  و شاغل شده    و زندگیش از صد تا همسن های خودش بهتره

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

بااینکه خودم۱۷ ازدواج تقریبا اجباری وبد داشتم وازدواج زیر۲۵ رواصلا وابدا قبول تدارم ولی درسته مشکل حل نمیشه بافحاشی فقط شخصیت شونو نشون میدن وعقده هاشو😉

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

خب معمولا دخترای کم سن و سال میان میگن ، شوهرم این کار و کرد ، مادر شوهر و خواهر شوهر اون کار و کرد ، تو عقدم کتکم میزدن و ....

بقیه هم میگن خب چرا زود و چشم بسته ازدواج کردی که حتی از پس خودتم بر نمیای

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

خیلی موافقم باهات 

اصلا خیلی از آدما هستن که همه چیز رو باهم مدیریت می کنن و پیش میبرن نباید زود قضاوت کنیم و من خیلی از آدمایی رو میشناسم که تو سن پایین یا با فاصله سنی زیادی ازدواج کردن و کاملا هم موفق هستن

من با توهین موافق نیستم اما با کلمه کودک همسری موافقم و باید گفته بشه تا بالاخره بفهمن که کار درستی ...

گفته بشه این درسته 

اما با دعوا و توهین ب هم بنظرم اصن درست نیس