2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور نیست  یعنی هست ولی نه هرشب بیشتر روزای تعطیل اینطورین

یعنی اکر بره توی بغل یک خانم دیگه وشماهم برین بایک آقا....اشکال نداره .اگراین چیزها براتون مشکلی نداره پس برین بهتون خوش بگذره

الان اینجاخانمهاازخیانتهای شوهرشون به ستوه اومدن ومی خوان طلاق بگیرن.

عزیزم مسلمونه یا نه؟ 

آخه زن مسلمون تو قانون فکر کنم نمیتونه با غیر مسلمون ازدواج کنه مگه اینکه اجازه بگیره از دولت 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

خارجی یعنی کدوم کشور خارجی

فرهنگ و رسومش مهمه

مثلا کشورای عرب‌زبانی که تو رسومشون چند همسری هست و عادیه و باید حتما انجام بشه که صد سال نه

کشورای همجوار اسلام زده‌ی درگیر خرافات و رسوم عجیب و ناهمگون نه

اگه میخوای با خارجی ازدواج کنی لااقل با کسی باش که فرهنگش باعث ارتقا شما هم بشه. آزادی‌هایی به دست بیاری که اینجا به جرم زن بودن ازت گرفته شده

صرف خارجی بودن ازدواج نکن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم