الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به این فک کن الان همون شوهرت که درکنارشی وزندگی میکنی عضوی ازاون خونوادست مادرش هرچقدر هم باهات بد باشه یا خودش هرچقدر باهات بد باشه بالاخره اون مادرزحمتشو کشیده بزرگش کرده تا به اون سن رسیده یاپدرش ازبچگی به گردنش حق داره وهمینطور خواهروبرادراش درکنارش بودن وتوغم وشادی حمایتش کردن نمیشه که ازدواج کرد اوناروول کنه به حال خودشون چون مطمئن باش اگه منکر خانوادش بشه یه روزی منکر شما هم که همسرشی میشی من بااین افکار حتی اگه ببینم یه روزی شوهرم به خانوادش بی احترامی یا بی اهمییتی میکنه خودم بهش تذکر میدم اینجورنکن چون میدونم بی حرمتی به اونا که نزدیکانشن در واقع درآینده نه چندان دور بی حرمتی به خودمه چون تو زندگی آدم مسلما عزیزتر از پدرومادر و خانواده کسی نیست ایناروزیرپا بزاره به راحتی روی منم پامیزاره