2777
2789
عنوان

رفتارتون با خانواده شوهرچطوریه رفت وامد وتلفن زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 26 پست
خیلی درداور و سخت. ساعتها سرشو تو بغلم نگه میداشتم تا اروم بگیره.   تازه یه مدته یکم بهتر شده.& ...

خدا صبرشون بده واقعا سخته غم از دست دادن عزیز😔

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرشون بده واقعا سخته غم از دست دادن عزیز😔

یه شبه همه رو از دست دادن کمر ادمو میشکنه. من میدیدم موقع خاکسپاری خودشو دفن کرده. چون تانزدیک یک سال اون رسول قبل نبود. زمان برد تا خودشو پیدا کنه 

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست

فاصله تون باهاشون زياد و بيشتر وسواس شون كلافه ت كرده به نظرم 

هر مسئله اي كه باعث ميشه ذهنت درگيرش بشه و ذهنت رو خالي نميكنه باهاش رو درو شو و حلش كن وگرنه مثل خوره ميافته به جونت 

خانواده شوهرمنم مثل توان اسی پیرپاتالن همه 

من اصلازنگ نمیزنم رفت وامد منکه نمیرم مگه اینکه اونابیان توجمعشون بهم خوش نمیگذره

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
 یه شبه همه رو از دست دادن کمر ادمو میشکنه. من میدیدم موقع خاکسپاری خودشو دفن کرده. چون تانزدیک ...

میشه بگی دقیقا کدوم اقوامش تو تصادف فوت کردن؟

اینهمه ادم تویه ماشین بودن؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
 یه شبه همه رو از دست دادن کمر ادمو میشکنه. من میدیدم موقع خاکسپاری خودشو دفن کرده. چون تانزدیک ...

خدا زحكمت ببندد دري ز رحمت گشايد در ديگري 

قبل اين كه عزيزي رو ازشون بگيره يه عزيز قوي بهشون هديه كرده ،كه انقدر دلسوزي❤️خدا شمارو براي همسرت و همسرت رو براي شما حفظ كنه

خانواده شوهر من خوبن نمیتونم بگم بدن فقط مادرشوهرم گاهی متلک میگه اینکه خیلی انتظار دارن بری براشون سرزمین کار کنی که اونم به من چه کتر گر بکیرن از وقتی خیانت شوهرم رو فهمیدم دیگه حوصله خانواده اش رو ندارم چون مادرش همیشه مستقیم و غیر مستقیم میگفت پسر من از تو بهتره 

از قدیم میگت دوری و دوستی من جای شما بودم خیلللی کم میرفتم خونشون بهشون زنگم نمیزدم

من هر هفته ی ساعت میرم خونه مادرشوهرم.میشینم و میام باهاشم کاری ندارم توشم نمیاد ازش خیلی ادم بیخودیه زنگشم نمیزنم اصن.من حامله شدم ۴ ماهه ی زنگ نزده حتی بهم تبریک نگفت هنو ب روم نیاورده ک من حامله ام انقد دلم گرفته که.ب عروس دیگش تبریک گفت شیرینی اورد گفت این شیرینیت چرخوندن براش منم اونجت بودم ولی برا من ب روم نیاورده.

👩‍👧‍👧❤😍

مادرشوهر و پدرشوهرم پولاشون از پارو بالا میره اگه پولاشونو بزارن لا نوم بخورن هر روز تموم نمیشه.ولی خونه تکونی میشه ب ما بدبختا دستور میده بیاین برام خونخ تکونی کنیم ی کارگر نمیگیره.صبح زود میریم ی لقمه غذا نمیدخ بهمون من دستو پام ی روز میلرزید از گشنگی رفتم خونا مامانم ک همسایشونه ی چی خوردم.محرم خرج میدن از روز قبلش باید بریم براش تمیز کنی و مرغاشو سرخ کنیم حالا اینارو برا امام حسین میکنم.ولی خب فک مسکنه ما کلفتیم اگه کاری داشته باشه نریم چ حرفا ک پشتت نمیزنه.

بعد من بیام ب این ادم زنگ بزنم؟؟بخدا تو این ۹ سال ی بار شام دعوتمون نکرده فقط هممون ماه رمضون ی بار میریم خونش

👩‍👧‍👧❤😍