2777
2789

من کلا تلفنی نیستم بعد اونا فقط تلفن دستشونه وی ازلحاظ سن واینا خیلی بزرگترن بعدم اهل پیشرفت ومطالعه نیستن خیلی فوضول وحسود وآه بکشن برای بقیه هستن رفتارخوبیم باهام نداشتن منم رابطه ای باهاشون ندارم همیشه طلبکارن شما بودین چکارمیکردین تازه همیشه هم مریضن منم حوصلم باهاشون  سرمیره مثل پیرزنان  تازه وسواسم دارن به خاطرپوشک چه رفتاری که نکردن شما بودین چه میکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سعادتی تو از بندگان برگزیده خداییی

این سعادت نیست.‌ میدونی چه دردی شوهرم کشیده. وقتی یکی یکی عزیزاشو گذاشت تو خاک . نمیتونستم ارومش کنم. الان یکم اروم شده.. بمیرم براش نابود شد  .به معنای واقعی کمرش شکست.‌ 

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست

رابطه ام عالیه. هر دو سه روز باید از هم خبر بگیریم. زایمان کردم کنارم داخل بیمارستان بودن. کروند گرفتم مثل یک خواهر هر روز برام غذد و اب میوه اوردن . قسم میدادن قابلمه ها نشسته پس بدم. برای من و بچم و همسرم خیلی ارزش قایلن که البته دو طرفه است. عید ها من هم دخترشون حساب میکنن عیدی میدن و از دخترها بیشتر به من میدن

خب همه بدی هارو ک دارن 

دیگه چی دارن؟

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
من خانواده شوهرمو همه رو توی یه تصادف از دست دادم.. فقط شوهرم هست. و کلش اونا هم بودن چون به شدت خوب ...

تو ژن برتری

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
من خانواده شوهرمو همه رو توی یه تصادف از دست دادم.. فقط شوهرم هست. و کلش اونا هم بودن چون به شدت خوب ...

بیچاره همسرتون 😔

چه داغی دیدن😔

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

زنگ زدن فقط پدر همسر تماس می گیرن

خواهرا و برادرد و مادر همسر به ایشون زنگ می زنند و احوال ما رو جویا میشن

خونه خواهرای همسر نزدیکه ۱۰ ساله پامونو نذاشتین

چون همسرم  دلایل خودشو داره

من خونه یکی ار خواهراش هم فقط تابستان رفتیم  اونم بعد ۱۰ سلل.

با برادرای همسر بیشترک رفت و امد داریم بیشتر همه در خانه پدری همو می بینن

اینم بگن اونا همه با هم رفت و امد دارن ولی ما نه.