2777
2789

زنداداشم داره طلاق میگیره. یه دختر 15 ساله هم دارن. حتی دخترش رو هم نمیخواد. گذاشته رفته. فقط پول رو میشناسه نه عاطفه داره نه هیچی... 

خانوادم خیلی حالشون بده. الان 6 ماهه برادرم با دخترش رفتن خونه پدرم اینا موندن. 

یعنی آینده اینا چی میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا با عرض معذرت و با نهایت احترام و اینکه میدونم نگرانی شما چیکار داری اخه خدای اونام بزرگه

در ثانی یه طرفه ب قاضی رفتن راحته ما ک نمیدونیم زنداداشت کسه وشما رو هم نمیشناسیم چجوری میتونیم بگیم کی مقصره یا کی بی عاطفه س 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
اولا با عرض معذرت و با نهایت احترام و اینکه میدونم نگرانی شما چیکار داری اخه خدای اونام بزرگه در ثا ...

مگه میخوایم قضاوت کنیم و حکم بدیم که میگید نمیشه یه طرفه به قاضی رفت!!!

باور کن هرکس اینجا حرفی میزنه، فقط واسه درد دل و کم کردن فکر و خیالشه همین!! 

چرا میخواد طلاق بگیره؟! منم تمام امشب به طلاق فکر میکردم!    

تفاهم ندارن و همش سر مسائل مالی و.. با هم مشکل دارن. داداشم حتی خواستگاریش نرفت اما بعد از ازدواج هر چی زنش خواست نه نگفت  و تمام اختیار زندگیش رو سپرد دست زنش. وضع مالیشون هم خوب بود. تا اینکه پدرم ورشکست شد و ساختمان رو فروخت . رفتن مستاجری. 

مگه میخوایم قضاوت کنیم و حکم بدیم که میگید نمیشه یه طرفه به قاضی رفت!!! باور کن هرکس اینجا حرفی میز ...

درسته منتها چون ایشون گفتن زنداداششون بی عاطفه س گفتم 

شاید اونم دلایلی داره قاضی ک کلا خداست

دعا میکنم مشکل این بنده خدا هم حل بشه هر طوری ک صلاحه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
تفاهم ندارن و همش سر مسائل مالی و.. با هم مشکل دارن. داداشم حتی خواستگاریش نرفت اما بعد از ازدواج هر ...

ا

ن شاالله مشکلاتشون حل شه به زودی! دخترش توی بد سنی هستش و گناه داره ولی باز جای شکرش باقیه از آب و گل در اومده.

درسته منتها چون ایشون گفتن زنداداششون بی عاطفه س گفتم  شاید اونم دلایلی داره قاضی ک کلا خداست ...

بی عاطفه اس. به هزاران دلیل. چند بار رفتیم دنبالش بگرده. حتی دخترشو یک با تو آغوشش نکشتید. برادر زادم روسری مادرشو برمی‌داره میزاره رو سینش. میخواد با خودش بیاره. نمیزاره ازش میگیره. حتی یه قطره اشک تو چشمش جمع نمیشه برای دخترش. 

شما خودت باشی دلت میاد با بچت اینجوری رفتار کنی؟ این بی عاطفی نیست. به اینم میگن مادر. هر مشکلی هم داشته باشه با شوهرش. بچه چه گناهی کرده؟ این انصاف؟ خدا نمیگذره از همچین آدمایی