2777
2789
اخی منم عین تو رو خیلیا کراش  داشتم ولی همون که تو گفتی نداشتم عشق نوجوانی نداشتم😀😀😀

الان که به هیچ جانرسیدم

باخودم میگم،چرامن براخودم انقدسخت میگرفتم؟

به خاهرام میگم،من مردمم به دخترم بگیددوس پسربگیره،بگین وصیت مادرته🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂چرا نیومد خنگ بودا 

اون خنگ نبود من خنگ بودم رو تمام صفحات کتابام اول اسمشو آخر اسمشو تمام اسمشو کم رنگ پررنگ رنگی مشکی می نوشتم زنگ تفریح ک میخورد میرفتم پای تخته شروع میکردم ب نوشتن اسمش با طراحی های خاص🥴🤣

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
اون خنگ نبود من خنگ بودم رو تمام صفحات کتابام اول اسمشو آخر اسمشو تمام اسمشو کم رنگ پررنگ رنگی مشکی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂خااک . چرا اینقدر کشته مردش بودی اخه 😂😂😂

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست
شوهرت الان باید فدات شه عزیزم.. فِدایی داری ی ی ی

اخ نگوووووو دلم خونه

نه از شوهر دلم تو خونه است منظورم این بود😂😂😂😂

شوهر میخوام چی کار 

من یه جمله دارم

سینگل باشووووو پادشاهی کن

هییییی که تنهایی چیکار میکنه باادم
اخ نگوووووو دلم خونه نه از شوهر دلم تو خونه است منظورم این بود😂😂😂😂 ...

اووه مای گااد..ولی من شوهر دارم و پادشاهی مینمایم. 

انشاا..یه همسر خوب و اقا وباشخصیت نصیبت بشه

😂😂😂😂😂😂😂😂خااک . چرا اینقدر کشته مردش بودی اخه 😂😂😂

همونو بگو کل مدرسه خبر دار بود دیگه ۲ سال باهاش بودم فامیل خالم اینا بود هر هفته میگفتم حوصلمون سر رفته اخر هفته بریم خونه خاله اینا😐اصلا خیلی تابلو خیلی ضایه خیلی هوووووول میگفتم میرم بقالی وایمیستادم تو کوچه تا اونو از دور ببینم😑هی اس پشت اس ک توروخدا توام پاشو بیا خونه خالم اینا ببینمت اصلا افتضاح مسخره بودم من خاک تو سرم

دونه دونه اشکامو حلالش نمیکنم هم خودم ساده و بچه بودم هم اون لاشی و کثافت

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
همونو بگو کل مدرسه خبر دار بود دیگه ۲ سال باهاش بودم فامیل خالم اینا بود هر هفته میگفتم حوصلمون سر ر ...

وای خدا چقدر برات خندیدم.. چقدر ضایع بازی دراوردی دخترر