2777
2789

سلام من با همسرم چند سالی هست اختلاف داریم امشب حرفمون شد یهو اومد تو اشپز خونه کتری رو گاز بود ریختش روم و میخواست ماهیتابه رو هم بریزه روم من چند قسمت از بدنم سطحی سوخت چون جا خالی دادم بعد شروع کرد به داد زدن با مشت میزد و دستم رو میپیچوند البته من جلوش وایستادم ولی وقتی دید نمیترسم و کم نمیارم رفت چاقو اشپزخونه رو اورد به هم حمله کرد به قصد کشت منم فرار کردم بیرون و یکی از همسایه ها در رو باز کرد رفتم خونش بعدم زنگ زدم خونواده ام من کرجم و ۷ ساعت از شهرمون دورم و اینجا هیچ کس رو ندارم بعدم شوهرم وسایلش رو جمع کرد و رفت ولی من دیگه امنیت جانی ندارم میخوام راهنماییم کنید برای شکایت باید از کجا شروع کنم در صمن حق طلاقم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریو بزار اجرا بندازش تو زندون اینا مرد نیستن نر های از حیوون بدتر😨😔

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

برو شکایت کن درم قفل کن نتونه بیاد خونه 

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
از کجا شروع کنم بعد پول وکیل ندارم

وکیل لازم نداری وقتی حق طلاق با تو باشه 

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼