2777
2789
عنوان

دلتنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 51 پست
فدات شم اینفد خودتو ناراحت نگن...وابستش شدی همین..ی چند وقت نباشه برات عادی میشه

اولش کع دعوامون شد

دو هفته ی اول خیییییلی حالم خوب بود

همش میگفتم خوب شد کع رفت

دو هفته دوم 

مخصوصا چند روزیه دارم میمیرم از دلتنگی😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینظرم بزنم ول بیو اینستا که دلتنگتم! میبینه؟؟ چک میکنع؟؟ یا اصلا نزنم؟؟؟

بنظزم نزنی بهتره

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
اولش کع دعوامون شد دو هفته ی اول خیییییلی حالم خوب بود همش میگفتم خوب شد کع رفت دو هفته دوم  ...

خب وابستیش شدی همین..بهش فک نکن چت هاشو هم بپاک کامل..بعضی از پسرا خیلییییی راحت دخترارو ترک میکنن متاسفانه ‌.اصلا مث ما نیستن😕🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
ینظرم بزنم ول بیو اینستا که دلتنگتم! میبینه؟؟ چک میکنع؟؟ یا اصلا نزنم؟؟؟

عزیزم کار اشتباهیه 

به خودت برس عکس خوشگل بگیر کوه جنگل نمیدونم هر جایی نزدیکه اصلا نزار بفهمه دلتنگی اصلا

جواب میده این کار:))))

مهربون باشیم :)چشم عسلی مو خرمایی جذاب مهربون:) خدایا مرسی که همیشه هستی :)))) خدایا مرسی که آرزوهام رو برآورده کردی مرسی که اونو بهم دادی خدایا میلیون ها بار شکرت:):)                         انسانیت زیباست:))))))))))                       
عزیزم کار اشتباهیه  به خودت برس عکس خوشگل بگیر کوه جنگل نمیدونم هر جایی نزدیکه اصلا نزار بفهمه ...

الان دقیقااااا دارم همینکارو میکنم

عکس حدید گذاشتم پروفایل با یه لبخند بززگ

ای خدا کاش حداقلل انبلاکم کنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز