2777
2789
****صفحه 8 عکس خرید پتو برای سوگند گذاشته شد**** .................................................................................................................. ای که دستت می رسد دستی بگیر آپلود عکس اسم این دخترمون سوگنده و 6 سال داره . از 1/5 سالگی دچار بیماری پوستی شده و مدتیه که داره بیماریش عود میکنه و حتی جدیدا دچار ریزش خیلی شدید مو شده . خانواده سوگند ساکن یکی از روستاهای خیلی نزدیک به کاشمر هستن و پدرش کارگر کوره پزی ست و مادرش در حال حاضر تو باغات مشغول انار چیدن برای دیگرون هست . طبق نظر دکترهای کاشمر سوگند باید تحت نظر متخصین پوست در مشهد قرار بگیره . اما چون شرایط مالی ندارن تا الان اصلا به مشهد مراجعه نکردن & با مشورتی که صورت گرفت اگر بشه ان شالله مبلغی حول و حوش 200 الی 300 ت برای مقدمات اولیه درمان در مشهد . جمع آوری بشه تا کلا نوع بیماری و هزینه هاش مشخص بشه & ************************************************************************* در حال حاضر داروی سوگند تمام شده و پاها . باسن و مقداری از نواحی شکم سوگند زخم بهمراه خشکی شدید ایجاد شده که یکسره بچه رو با برس می خارونن. آپلود عکس
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
سوگند هر دو سه هفته باید بره حمام و هزینه های داروییش ماهی 70 هزار تومان میشه که بخاطر نداشتن بودجه داروهای سوگند رو ناقص تهیه میکنن بخاطر همین بهبودی خیلی موقتی داره . این ماه گذشته فقط همین دو قلم رو تونستن بخرن به مبلغ 30 هزار . آپلود عکس به غیر از این دو قلم شامپو و صابون مخصوص و شربت تقویتی هم باید تهیه کنن که متاسفانه شرایطش رو ندارن .
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
سوگند وقتی که این داروش تموم میشه و اگر یکی دو روز نداشته باشه که مصرف کنه تمام بدنش پوست میریزه و قرمز شدید میشه و بچه انگاری زنبور نیشش زده . نمیتونه یکجا ثابت وایسته و از شدت سوزش و پوسته شدن باید لخت باشه . حتی تحمل لباس زیر رو هم نداره آپلود عکس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای واریز کمک های خیرخواهانه خود لطفا به : ش کارت 6273531301248681 ش حساب 8268792229 ش شبا IR120180000000008268792229 بانک تجارت بنام مهدی فرستاده(همسرم هستن و بیش از دوساله که این ش کارت مخصوص بودجه خیریه ست) ش همراه من برای کاربران سایت (09156110375) *****اجر تک تک شما خوبان با صاحب این ماه***** *************************************************************** واریزی دوستان نیکوکار نی نی سایت: 1- ثمین..........تاریخ 07|08|94.......... ساعت16:33........مبلغ 30 هزار 2- ناشناس......تاریخ 07|08|94......... ساعت18:17........مبلغ 20 هزار 3- ناشناس.......تاریخ 09|08|94......... ساعت08:30........مبلغ 5 هزار 4- melorin......تاریخ 09|08|94......... ساعت08:30........مبلغ 50 هزار 5- زی زی مامان رزا...تاریخ09|08|94... ساعت08:35......مبلغ 50 هزار 7- ناشناس......تاریخ 09|08|94.......... ساعت13:23 ........مبلغ 20 هزار(هنوز واریزی شون رو اطلاع ندادن) 8- رز آبی.........تاریخ 09|08|94........ ساعت13:25 ........مبلغ 30 هزار 9- ناشناس......تاریخ 10|08|94.......... ساعت09:43 ........مبلغ 10 هزار(هنوز واریزی شون رو اطلاع ندادن) 10- زری............تاریخ10|08|94..........ساعت21:36.....مبلغ 100 هزار 11- مهرک123....تاریخ10|08|94..........ساعت17:08.....مبلغ 30 هزار جمع کل تا این ساعت: 345 هزار مبلغ 107400ت بابت درمان سوگند و مادرش هزینه شد . الباقی مبلغ مانده :237600 ت ***** صفحه 5 فاکتورهای درمانی گذاشته شده***** *************************************************************** واریزی دوستان برای تهیه پتو سوگند: 1- ناشناس....... تاریخ 20|09|94 ساعت:13:07 ......مبلغ 10هزار(مایل نبودن اسمشون ذکر بشه) 2-ناشناس....... تاریخ 21|09|94 ساعت:11:58 .......مبلغ 73هزار(مایل نبودن اسمشون ذکر بشه) جمع کل : 83 هزار
دقیقا بیماری سوگند در زمانی که دارو نداره مصرف کنه عینهو بیماری نرگس کوچولو میشه ) نرگس رو که یادتونه تو سایتها و حتی اخبار 20:30 و چند برنامه دیگه از صداوسیما نشون داد) *************************************************************************** برادر سوگند هم که الان 12 سال دارد در کودکی دچار این بیماری میشه اما اون زمان یه خیری هزینه های درمان در مشهد رو تقبل میکنه و چند روز پیش که باهاش صحبت کردم گفت هزینه های درمان در مشهد خیلی بالا بود. و خداروشکر الان برادر سوگند این بیماری از وجودش ریشه کن شده *************************************************************************** پس لطفا اگر براتون مقدوره هرچقدر که در توانتونه دریغ نفرمایید تا ان شالله بتونیم این دختر کوچک رو از این بیماری به لطف خدا و دستان بخشنده شما خوبان رها کنیم &
این هم از شرایط زندگی خانواده سوگند . آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس
حتی تو عکس میبینین سقف خونشون گنبدیه. این خونه ماله پدربزرگ سوگنده که ایشون از پسرشون خواستن این خونه رو تخلیه کنن . حتی با ایتکه نصف این خونه در مهریه مادر سوگند ثبت شده . اما خوب از قدیم میگن هرچی سنگه مال پای لنگه &
خداوند بهت دلی شاد توام با سلامتی بده آناتا جون . ممنونم از نگاه سبزت دوست نازنین
9 کاربر و 13 مهمان سوالی هست در خدمتم .
در ضمن این بچه نمیتونه لباس دست دوم بپوشه رو این حساب برای زمستونش لباس لازم داره که مجبوریم بخریم اگر به این نیت هم براتون مقدور بود ممنون میشم کمک کنین که هم دل سوگند رو پر از ذوق و شادی کنین و هم دل مادر بسیار مهربان و رنجدیده سوگند رو شاد کنین &
سلام شادی جون....عزیزم ناراحت شدم......ان شاالله خدا به حق صاحب این ماه هر چه زودتر شفای عاجل و کامل به سوگند کوچولو بده.....اجرتون با خود اقا
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنونم از دعای خیرتون. لطف میکنید دوست عزیز اطلاع بدین چون طبق روال همه ی تاپیکام واریزی ها ثبت میشه & سپاس از مهرتون بزرگوار .