2777
2789
عنوان

تایپی حجاب

277 بازدید | 32 پست

یه تایپی در باره حجاب بود دو دیقه ای  ترکید چه نمی تونیم با نظرات هم درست کنار بیام

خب خب . آیداهستم . یک عدد کارآموز رباتیک 🔩  تعجبی نداره ک کــــــــرم داشتــه باشه🤪😂🖐**یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت ....انگار یکی آخرین تیکه ی پیتزامو خورده/انگار تو جاده بنزین تموم کردم/شهاب سنگی که همه دیدن و من ندیدم/:بستنیم افتاده رو زمین/گوشیم افتاده صفحش شکسته/انگار رفتم فرودگاه پاسپورتمو جا گذاشتم/انگار همه تولدمو یادشون رفته/انگار پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس/یه گوشِ هندزفریم کار نمیکنع(:یِ همچین حالی..●کورِه ی خودسوزیِ خود را،جِگَر پنداشتیم💡خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است     خدایی موندم خدا وقتی عقل پخش میکرده یه سریا تو صف چی بودن😐دیگه فعلا صحبتی ندارم عاشقتونم😐💕🖐 دخترای خنگ جذاب نیستن   شما از دخترای باهوش میترسین

کدوم‌اونکه گفته بود هنوز دیر نیست؟ 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

كاري ب كار هم نداشته باشين 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

اقا من سوال احکام دارم کسی میتونه کمکم کنه درمورد نجاست و طهارت؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چون فقط بلدن به هم توهین کنن .منطقی نمیتونن حرف بزنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

متأسفانه بعضیابی ادب تشریف دارن نمیدونم کجابزرگ شدن من خودم مانتوییم ولی نظریکیشونو خوندم خیلی حس بدی گرفتم چ برسه چادریا

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

متأسفانه بعضیابی ادب تشریف دارن نمیدونم کجابزرگ شدن من خودم مانتوییم ولی نظریکیشونو خوندم خیلی حس بد ...

اون که گفت ما چادریا زشتیم 😂😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

استارترش کی بود؟؟؟؟هرکسی ی عقیده ای داره ما نباید مثه عقده ای ها همش به بقیه گیر بدیم چرا چون مثه ما نمی‌پوشن  خیلی از چادری ها من میشناسم روسریش تا روی ابروش میاد ولی ماشاالله واسه خودش یه پا کاسب هست بعضی هم میشناسم طرف کامل بی حجاب ولی اصلا کاری به پسر و اینا ندارع

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

چون نمیتونن بهم احترام بزارن. تعصب های کورکورانه دارن هر دو طرف و هر جا تعصب باشه عقل درست کار نمسکنه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اون که گفت ما چادریا زشتیم 😂😂😂

گفت اونا ک چادرین زشتن میخوان خودشونو بپوشونن واینا..ک دیده نشن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱